ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΗΜΟΥ Ν.ΣΚΟΥΦΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Προς : ΔΗΜΟ Ν. ΣΚΟΥΦΑ

Τα διαγνωστικά εργαστήρια της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ Ι.Α.Ε λειτουργούν στην πόλη της Άρτας από το έτος 2010 και από το Νοέμβριο 2013 στα Ιωάννινα, έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σήμερα,  η εταιρεία αριθμεί πέντε διαγνωστικά εργαστήρια σε Άρτα, Ιωάννινα και Παραμυθιά.

Βασικός μας στόχος είναι η αξιόπιστη διάγνωση, με σεβασμό στον άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπό την καθοδήγηση έμπειρου ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, προσπαθούμε να βοηθήσουμε στο δύσκολο κλινικό έργο των ιατρών που εμπιστεύεστε. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προληπτικής και διαγνωστικής ιατρικής στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας. Στόχος μας είναι η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, η οικονομία και η ταχύτητα.

Η θέση του κέντρου μας στην καρδιά της πόλης με ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης, διασφαλίζει την εύκολη πρόσβασή σας στο διαγνωστικό κέντρο  το οποίο παραμένει ανοιχτό για την εξυπηρέτησή σας καθημερινά από τις 07:30 έως τις 21:00 και τα Σάββατα από τις 08:30 έως τις 13:30.

Η συνεχής λειτουργία των τμημάτων επιτρέπει τη σύντομη και έγκαιρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του διαγνωστικού κέντρου, έτσι ώστε σε ένα ραντεβού να μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις επιθυμητές εξετάσεις, ανεξαρτήτως τμήματος. Η παράδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση ή αυθημερόν για τις περισσότερες εξετάσεις.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσαρμοζόμενοι έγκαιρα στις απαιτήσεις τους, αποκτούμε την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη νέων μεθόδων διάγνωσης και την εφαρμογή νέων εξετάσεων, που με χαρά θέτουμε στην υπηρεσία ιατρών και ασθενών. Το διοικητικό προσωπικό που στελεχώνει τις παραπάνω μονάδες είναι εκπαιδευμένο και ευαισθητοποιημένο σε θέματα άρτιας εξυπηρέτησης, με τη φιλοσοφία της ολικής ποιότητας.

 

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας και για να εξασφαλίσουμε τη άριστη παροχή υπηρεσιών, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και λάβαμε πιστοποίηση 9001:2015 αναφορικά με την παροχή απεικονιστικών και in vitro εξετάσεων στα διαγνωστικά κέντρα Άρτας & Ιωαννίνων από την TUV AUSTRIA HELLAS.                                     

 

Η Σύγχρονη Διαγνωστική περιλαμβάνει δύο τμήματα:

Εργαστήριο Βιολογικών Υλικών – Μικροβιολογικό

Στα μικροβιολογικά εργαστήρια της Σύγχρονης Διαγνωστικής στην Άρτα, τα Ιωάννινα και την Παραμυθιά διενεργούνται όλες οι κλασσικές μικροβιολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες, καθώς επίσης το σύνολο των βιοχημικών, ορμονολογικών και ανοσολογικών εξετάσεων από ειδικευμένους μικροβιολόγους και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων

Τα εργαστήρια Ιατρικών Απεικονίσεων της Σύγχρονης Διαγνωστικής διαρθρώνονται από τα εξής τμήματα:

 

  • Μαγνητική τομογραφία
  • Αξονική τομογραφία
  • Υπέρηχοι
  • Ψηφιακή Μαστογραφία
  • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας
  • Ψηφιακό Ακτινολογικό
  • Ψηφιακός Ορθοπαντομογράφος

 

Σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προσφέρουμε σε όλους τους  δημότες του Δήμου Ν. ΣΚΟΥΦΑ καθώς εξίσου  και στους υπαλλήλους του δήμου και τα μέλη των οικογενειών τους έκπτωση 10% επί της συμμετοχής του παραπεμπτικού του ΕΟΠΠΥ που θα ισχύει  παράλληλα και για την πραγματοποίηση άλλων ιδιωτικών μικροβιολογικών  μη συνταγογραφούμενων εξετάσεων   και επιπρόσθετα  έκπτωση 10% στις ψηφιακές ακτινογραφίες και πανοραμική ακτινογραφία.

 

Η παροχή των ανωτέρω πακέτων και εκπτώσεων  θα γίνεται απλά με δήλωση του ασθενούς ότι είναι δημότης του Δήμου Ν. ΣΚΟΥΦΑ  στη γραμματεία του κέντρου.

 

 

 

 

  • ΑΡΤΑ : Φλέμινγκ & Αρτ.Πεσόντων τηλ: 2681028740 – 2681070863
  • Email : info@epirusdiagnosis.gr , www.epirusdiagnosis.gr