Η δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα Βαβέτση, υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου, την πρώην υπουργό και νυν βουλευτή κα Όλγα Γεροβασίλη, στο δημαρχείο στο Πέτα, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της και να την ενημερώσει για θέματα που αφορούν στο Δήμο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα εγγειοβελτιωτικά και τα αντιπλημμυρικά έργα, τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Επίσης, η κα Βαβέτση, ανέλυσε τον σχεδιασμό που έχει κάνει η δημοτική αρχή σχετικά με τις μελέτες που είναι έτοιμες για υποβολή στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.
Όλα αυτά συζητήθηκαν εκτενέστατα μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου, με κατάθεση απόψεων και ιδεών, δεδομένου πως η κα Γεροβασίλη έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την τοπική αυτοδιοίκηση.
Η κα Βαβέτση ευχαρίστησε την κα Γεροβασίλη για την παρουσία της, το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει στα θέματα που αφορούν τόσο στο Δήμο Νικολάου Σκουφά όπως και στην ευρύτερη περιοχή, κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον.