Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το κλείσιμο του καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Κομπότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/07) στο Δημαρχείο Κομποτίου.
Η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα Βαβέτση, παρουσία πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε διεξοδικά στις έως τώρα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής αλλά και στις μελλοντικές προσπάθειες για να ανασταλεί η απόφαση των ΕΛ.ΤΑ.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δήμος έχει ενισχύσει και οικονομικά το τοπικό κατάστημα και έχει συμβάλει με διάφορους τρόπους ώστε η συγκεκριμένη υπηρεσία να παραμείνει ως έχει.
Χαρακτήρισε πλήγμα για την τοπική κοινωνία και ιδίως για τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες το κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος ενώ σημείωσε ότι δεν εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους του Κομποτίου αλλά και άλλες κοντινές κοινότητες καθώς επίσης και πολίτες γειτονικών Δήμων όπως είναι η Αμφιλοχία.
Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους δημότες, έγινε συλλογή υπογραφών και τέλος πραγματοποιήθηκε πορεία και συμβολική συγκέντρωση έξω από το τοπικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ