Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν από το απόγευμα της Τρίτης 12/11/2019. Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο 24ωρο. Αποφεύγουμε τις εξωτερικές εργασίες, κυρίως στις παράκτιες περιοχές του Δήμου, στον Αμβρακικό κόλπο.
Αποφεύγουμε να περνάμε από ρέματα και χείμαρρους, όπως και το να κινούμαστε κάτω από μεγάλα δέντρα για την αποφυγή τραυματισμών από πτώσεις κλαδιών.
Οδηγούμε προσεκτικά, με χαμηλές ταχύτητες, και λόγω της περιορισμένης ορατότητας αλλά και λόγω των ισχυρών ανέμων που ενδεχομένως θα πλήξουν την περιοχή, διατηρώντας παράλληλα απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.
Επίσης, ασφαλίζουμε αντικείμενα εντός της ιδιοκτησίας μας που είναι πιθανά να παρασυρθούν από τους ανέμους, και να προκαλέσουν ατυχήματα ή ζημιές.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει, οι πολίτες του Δήμου Νικολάου Σκουφά παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά κ. Δημήτριο Δήμο.