Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες για την κατασκευή τριών νέων γηπέδων 5×5 στο Κομπότι, στην Περάνθη και στα Κολομόδια του Δήμου Νικολάου Σκουφά.
Η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία υπεγράφη και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα με στόχο έως το τέλος του καλοκαιριού του 2020 να έχουν ολοκληρωθεί.
Τα νέα αυτά γήπεδα θα διαθέτουν σύγχρονο τεχνητό χλοοτάπητα, περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό, και με την κατασκευή τους, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, θα διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλα τα Δημοτικά του Διαμερίσματα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ολοκληρώθηκε και η ανακατασκευή του γηπέδου στα Κολομόδια, με την επίστρωση νέου φυσικού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση όλων των απαιτούμενων υποσυστημάτων αποστράγγισης και άρδευσης, όπως επίσης και η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου 5×5 του οικισμού Πέτα, που μετέτρεψε το παλιό γήπεδο σε στολίδι.
Όλα αυτά εντάσσονται στο σχέδιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά που έχει ως στόχο να διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε να δοθεί ώθηση στη νεολαία να συνεχίσει να ασχολείται με τον αθλητισμό.