Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Διανομή ροδάκινων στους κατόχους της κάρτας σίτισης

Ο Δήμος Νικολάλου Σκουφά, ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης &  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Π.Ε. Άρτας, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015  και ώρα 12:00 μ.μ. στα κατά τόπους Δημαρχεία (Πέτα, Κομμένου, Κομποτίου, Νεοχωρίου), διανομή ροδάκινων στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την ημέρα της παραλαβής τα πιο κάτω έγγραφα:

•Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης  
•Αστυνομική Ταυτότητα
•Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Επισιτιστικό πρόγραμμα Δήμου Νικολάου Σκουφά

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρεια Ηπείρου, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας , πρόκειται να υλοποιήσει στον Νομό Άρτας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Φιλελλήνια 2015"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "Φιλελλήνια 2015", που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στο Πέτα το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουλίου 2015, αναβάλλονται λόγω της διενέργειας δημοψηφίσματος.

 Η επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των πεσόντων φιλελλήνων θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Μνημείο Πέτα. 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Διατήρηση και αναβάθμιση της αγροτικής κληρονομιάς

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2007-2013)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 - 2013»
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 “ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ LEANDER”

ΜΕΤΡΟ 41,L323  «Διατηρηση και αναβαθμιση της αγροτικης κληρονομιας»

Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραµµα ''Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 - 2013"Με ποσοστό συγχρηματοδότησης 95% από το ΕΓΤΑΑ και 5% από Εθνική δαπάνη (αρ. ΣΑΕ 082/08280000) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 2015-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά κατά τη συνεδρίασή του στις 18/05/2015 ψήφισε το  Στρατηγικό  Σχέδιο του Δήμου για την περίοδο 2015 – 2019.

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες