Σύλλογος Φίλων Παλαιάς Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου

Σκοπός του σωματείου είναι η μέριμνα για τη συντήρηση και διάσωση της παλαιάς Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Κομποτίου, τόσο του κτίσματος, των συστατικών και παραρτημάτων του, όσο και του περιβάλλοντος αυτό χώρου. Για την επίτευξη του σκοπού του, το σωματείο συνεργάζεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος Κομποτίου), την Εκκλησία Κομποτίου, την 8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αλλά και κάθε αρμόδιο φορέα. Ακόμη απευθύνεται σε οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και ευαισθητοποιημένα άτομα, ώστε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για τις εργασίες που απαιτούνται.

Ο σύλλογος έχει την έδρα του σε γραφείο που βρίσκεται στο προαύλιο της Παλαιάς Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και του έχει παραχωρηθεί από την Μητρόπολη Άρτας (Αρ. πρωτ. 199/ 20-8-2001/ Ιερά Μητρόπολις Άρτης). Σήμερα ο σύλλογος αριθμεί πάνω από 50 τακτικά μέλη, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς.

Επιστημονικοί σύμβουλοι του συλλόγου είναι οι ειδικοί επιστήμονες: κ. Γιαννούλης Δημήτριος, MSc Θεολόγος και κ. Μαμαλούκος Σταύρος, ΜΑ Αρχιτέκτονας - Αναστηλωτής.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2010-2011
Συνήλθε σε σώμα το απόγευμα της 6-1-2010 το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου και μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών έλαβε την εξής μορφή:
Πρόεδρος: Γιαννούλης  Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Μπουραντάς Ιωάννης
Γραμματέας: Λεπενιώτης  Γαβριήλ
Ταμίας: Παπακώστας Κωνσταντίνος
Μέλος: Βλαχοπάνος Χρήστος
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Μποτέτσιος Γεώργιος
2. Τσιρογιάννης  Ιωάννης

Ιστοσελίδα Συλλόγου: http://gerostathis.blogspot.com

Плавное кружение становилось все более беспорядочным.

Упав "Самый подробный атлас а/д Краснодарский край и Республика Адыгея" на землю, Билл прицелился и нажал на " " курок.

Вместе с ним приехал мистер Джиро Исудзу, "КН Спящая Красавица Заколдованная принцесса" продюсер со стороны Корпорации Нишитцу.

Послушайте, если мы уберем их, то мне не будет угрожать "Как накормить Медвежонка. Для детей от 4 лет" никакая опасность, сказал президент.

Я " " никогда и не слыхивал такого в своей жизни.

Разрази меня гром, "Китайский для бизнеса. Телефонный разговорник" если он не пойдет сейчас ко дну!

Они пострашнее сорокадвухсантиметровок.

Теперь она была в заботливых руках, на нее смотрели "Lockngo скачать кряк" любящие глаза, ей говорили ласковые слова; ее осторожно подняли и унесли с того места, где она чуть было не погибла.

Придя к заключению, что невозможно завербовать кого-нибудь оттуда, где начинается Блата, потому что там весь народ меднолобый, он наконец решил взять к себе на службу деревенского подпаска по "бесплатные мини игры майл ру" прозванию Пепка-Прыгни.

Нет, не было никого, кто бы захотел и мог прийти мне на помощь.

Уже больше часа они всецело владели им их горечь он еще сильнее ощущал в своем одиночестве среди окружающей тишины.

Но на стук в дверь ее спальни не последовало ответа.