Δελτία Τύπου

Την ακύρωση των δασικών χαρτών που κατατέθηκαν στο κτηματολόγιο ζητά ο Δήμος Νικολάου Σκουφά

Την ακύρωση των δασικών χαρτών που κατατέθηκαν στο κτηματολόγιο ζητά ο Δήμος Νικολάου Σκουφά

Μεγάλα και σημαντικά είναι τα προβλήματα που προέκυψαν από τις λανθασμένες δηλώσεις οι οποίες κατατέθηκαν στο κτηματολόγιο και αφορούν στις δασικές εκτάσεις.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δηλώσεις που έγιναν για τις δασικές εκτάσεις στο κτηματολόγιο, , δεν ταυτίζονται με την ανάρτηση των δασικών χαρτών που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου

Κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου

Με μια σεμνή και λιτή τελετή, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατάθεση στεφάνων, στο μνημείο Πεσόντων Φιλελλήνων, στην έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο Πέτα. Χωρίς την παρουσία κόσμου, και με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε αρχικά η επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Νικόλαου Μπεκρή, και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων. Στην τελετή παραβρέθηκαν η Δήμαρχος κ. Ροζίνα Βαβέτση, η αντιδήμαρχος κ. Πόπη Γεωργή και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Βαγγέλης Ροβίνας.

Το μήνυμα της Δημάρχου κ. Ροζίνας Βαβέτση για την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση

Το μήνυμα της Δημάρχου κ. Ροζίνας Βαβέτση για την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση

Με τα λόγια του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, η δήμαρχος του Δήμου μας, κ. Ροζίνα Βαβέτση, στέλνει το δικό της μήνυμα για την 25η Μαρτίου , και τη συμπλήρωση 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

«Οταν αποφασίσαμε να κάμωμε την επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις αλλά ως μια βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας και όλοι και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε σ αυτό το σκοπό. Και εκάμαμε την επανάσταση»
Θόδωρος Κολοκοτρώνης.

200 χρόνια ελευθερίας
Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Περήφανοι, ομόψυχοι, ενωμένοι, να πορευόμαστε, να επαναστατούμε και να διεκδικούμε.
Να μνημονεύουμε και να

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών του δήμου μας, τις επόμενες ημέρες, από Παρασκευή 12 Μαρτίου, μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαρτίου (πλην Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας), θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης στο Νεοχώρι, από τις 07:00 π.μ μέχρι και τις 15:00 μ.μ

Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να προβεί ο δήμος μας στην απαραίτητη αντικατάσταση αγωγού του κεντρικού δικτύου ύδρευσης.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Δήμος Νικολάου Σκουφά
Αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας - Χτίζουμε το μέλλον μας

__________________________________________

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Δήμου Νικολάου Σκουφά

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Δήμου Νικολάου Σκουφά

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν οι Δασικοί Χάρτες του Δήμου μας (Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Τους δασικούς χάρτες μπορείτε να τους δείτε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο" https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx  και

στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας www.apdhp-dm.gov.gr

Για την ενημέρωσή σας μπορείτε να απευθύνεστε στην έδρα της Διεύθυνση Δασών Άρτας που είναι στην Περιφερειακή Οδό & Δημητρίου 2 - Τ.Κ. 47132

Η επίσκεψή σας γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ
Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα...

More Articles...