Διανομή Ελαιόλαδου-ΒΥΣ Προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων για τον μήνα Μάιο 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: Σαμπουάν 400 ml, Kαθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, Οδοντόκρεμα, Πράσινο σαπούνι, Υγρό πιάτων, Ελαιόλαδο.

Σας παραθέτουμε την συνταγή διανομή:

Σαμπουάν 400 ml, Kαθαριστικό υγρό γενικής χρήσης 1 λίτρο , Οδοντόκρεμα, Πράσινο σαπούνι, Υγρό πιάτων 400 ml

1 & 2 ΜΕΛΗ

3 & 4 ΜΕΛΗ

5 & ΑΝΩ ΜΕΛΗ

3 ΤΕΜΑΧΙΑ

5 ΤΕΜΑΧΙΑ

7 ΤΕΜΑΧΙΑ

Ελαιόλαδο

1 & 2 ΜΕΛΗ

3 & 4 ΜΕΛΗ

5 & ΑΝΩ ΜΕΛΗ

2 ΤΕΜΑΧΙΑ

4 ΤΕΜΑΧΙΑ

6 ΤΕΜΑΧΙΑ

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο και οι εξουσιοδοτήσεις για την παραλαβή πακέτου δύναται να μη φέρουν βεβαίωση γνήσιου υπογραφής συμφωνά με οδηγίες της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ  για όσο διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (τυχόν τροποποίηση αυτού θα γίνει εφόσον μας ενημερώσει η Διαχειριστική Αρχή). Επίσης η διανομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής.