Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτας

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτας

25 Μαΐου 2012

Την έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά επισκέφτηκε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Ιγνάτιος και συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Γιαννούλη και τους υπαλλήλους του Δήμου. Επεσήμανε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και τόνισε πως μόνο με αλληλοβοήθεια μπορούν να ξεπεραστούν.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, το κύριο ζήτημα ήταν οι προκλήσεις που καλούνται οι πολίτες να αντιμετωπίσουν. Τονίστηκε και από τους δύο πως οι εντονότερες δυσκολίες αφορούν απόρους και ανέργους, άτομα που χρειάζονται στήριξη από όλους. Παράλληλα, υπήρξε αναφορά τόσο στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων που αναμένεται να ξεκινήσει, όσο και στην πιθανότητα οργάνωσης συσσιτίου από πλευράς του Δήμου.

 

Μουσική Παράσταση

Μουσική Παράσταση

25 Μαΐου 2012

Η μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Κόπραινα ταξίδεψε τους παρευρισκομένους σε μία όμορφη και γεμάτη ποιοτική μουσική βραδιά. Το ΚΠΕ Αράχθου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στην Καστοριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στην Καστοριά

25 Μαΐου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 η ημερήσια εκδρομή του ΚΑΠΗ του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Καστοριά, παρά το μεγάλο αριθμό εκδρομέων. Τα 750 περίπου άτομα συνόδευσαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης. Γνώρισαν την πόλη της Καστοριάς και τους ανθρώπους της, διασκέδασαν και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνδημότες τους. Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης μας υποδέχτηκε και μας εισήγαγε στην ιστορία της πόλης.

Μεγάλη η ανταπόκριση σε κάλεσμα για βοήθεια συνδημότισσάς μας

25 Μαΐου 2012

Μετά το σοβαρό τραυματισμό συνδημότισσάς μας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά απευθυνόμενος προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγ. Παρασκευής, Περάνθης και Κομμένου, ζήτησε τη βοήθειά τους σε θέμα εθελοντικής αιμοδοσίας. Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμά μας, Πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων, εθελοντές αιμοδότες των άνω συλλόγων αλλά και μεμονωμένοι συνδημότες μας, προσέφεραν αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ότι πιο πολύτιμο για την άτυχη συντοπίτισσά μας.

Υποχρέωση μας είναι να παροτρύνουμε και να αναδεικνύουμε τέτοιες κινήσεις, καθώς ενισχύουν την αλληλοβοήθεια στην τοπική μας κοινωνία. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δήμος και οι Σύλλογοί του συμμετείχαν σε οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε δημόσια όσους αντιμετώπισαν το θέμα με ευαισθησία και ελπίζουμε όλο

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο Ειδικό Βραβείο για τον Πολιτισμό

Μεγάλο Ειδικό Βραβείο για τον Πολιτισμό

10 Μαΐου 2012

Το μεγάλο ειδικό βραβείο για τον πολιτισμό του 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων των «ΝΕΩΝ» απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Κομποτίου. Το Ημερολόγιο που δημιούργησε η ΣΤ’ Τάξη τράβηξε από την αρχή την προσοχή της κριτικής επιτροπής, καθώς νέοι μαθητές αγκάλιασαν τους διακεκριμένους Έλληνες λογοτέχνες και ποιητές δημιουργώντας ένα έντυπο εξαιρετικής πολιτισμικής σημασίας. Κάθε μήνας του εντύπου είναι αφιερωμένος σε μία ξεχωριστή προσωπικότητα και συνοδεύεται από φωτογραφία του καλλιτέχνη και του τόπου που γεννήθηκε, σύντομο βιογραφικό και αποσπάσματα του έργου του.

Recent Articles