Δελτία Τύπου

Σημαντική πρόοδος για τα σχολεία του Δήμου μας

11 Σεπτεμβρίου 2012

Τη μεγαλύτερη επιτυχία απ’ την ημέρα που λειτούργησε σημείωσε φέτος στις εισιτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ το Γενικό Λύκειο Κομποτίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Για πάνω από μία δεκαετία είχε καθιερωθεί ως το πρώτο σε επιτυχίες Λύκειο της Περιφέρειας του Νομού μας πίσω, βέβαια, από τα τέσσερα του κέντρου της πόλης των Αρταίων. Η κατεύθυνση προς το χώρο των σπουδών έχει παγιωθεί στη Δημοτική Ενότητα Κομποτίου, με αποτέλεσμα οι επιτυχίες του σχολείου μας κάθε χρόνο να είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά για Δεκαπενταύγουστο

Μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά για Δεκαπενταύγουστο

9 Αυγούστου 2012

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, μετά από επίσημη επιστολή από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σας ανακοινώνει τη μετάβαση του Προέδρου στην Ιερά Μονή Θεοτοκιού στις 15 Αυγούστου 2012. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής: 

 

  • 08:15 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την κατοικία του για το Δήμο Νικολάου Σκουφά Νομού Άρτας.
  • 09:30 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ιερά Μονή Θεοτοκιού Άρτας.

     Θεία Λειτουργία Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

  • 10:15 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Είναι μεγάλη η τιμή για το Δήμο μας και αναμένουμε με προσμονή την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο όμορφο μοναστήρι Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 

 

Θεοτοκιό

Θεοτόκιο ονομάζουν οι Αρτινοί το μοναστήρι της Παναγίας που βρίσκεται στη

Διαβάστε περισσότερα...

Σκουφαϊκά 2012

Σκουφαϊκά 2012

31 Ιουλίου 2012

 

 

 

Μαζική ήταν για ακόμα μία χρονιά, η προσέλευση του κόσμου στα Σκουφαϊκά, όχι μόνο από δημότες, αλλά και από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων. Κατά την διάρκεια και των τεσσάρων ημερών, στην πλατεία του Κομποτίου επικράτησε συνωστισμός, φανερώνοντας, έτσι, την έντονη ανάγκη των κατοίκων για διασκέδαση.

 

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στο Κομμένο

10 Αυγούστου 2012

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012 στις 8 μ.μ. η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο Κομμένο (Ιστορική έδρα του Δήμου) με θέμα: «Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις μνήμης και προβολή του Ολοκαυτώματος του Κομμένου». Στο Συμβούλιο ήταν παρών και ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης ενώ συμμετείχαν 21 από τους 27 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου: Γιώτη Σπυριδούλα, Βαβέτση Ροζίνα, Μπουραντάς Ευάγγελος, Ράγγος Κωνσταντίνος, Σερβετάς Θεόδωρος, Βούλγαρης Κοσμάς, Πανής Δημήτριος, Δρίβας Θεόδωρος, Δήμος Δημήτριος, Παππάς Γεώργιος, Μαλιγιάννη Θεοδώρα, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Μπελής Νικόλαος, Βλάχος Χριστόφορος, Τζίμας Μιχαήλ, Βαρέλης Ελευθέριος, Τσεκούρας Δημήτριος, Ευσταθίου Περικλής, Ράπτης Βασίλειος, Μουσαβερές Θεόδωρος και Σαπρίκης Ηλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Παίζω και Μαθαίνω στη θάλασσα

Παίζω και Μαθαίνω στη θάλασσα

31 Ιουλίου 2012

Με εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω στη θάλασσα» που διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Οι αιτήσεις άγγιξαν τον πρωτοφανή αριθμό των 346, ενώ συνολικά χρειάστηκαν 6 λεωφορεία για τη μεταφορά των μαθητών, τα οποία και κάλυψαν σχεδόν όλη την επικράτεια του Δήμου. Συμμετοχή υπήρξε από όλα τα  χωριά του Δήμου και οι επιβλέποντες έφτασαν τους 12 γυμναστές.

 

Τα παιδιά έμαθαν να κολυμπούν γυμνάζοντας, συγχρόνως, το σώμα τους με κατάλληλα όργανα. Ήταν μία ευκαιρία για ψυχαγωγία παίζοντας παιχνίδια στη θάλασσα με τις οδηγίες των προπονητών. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι μέσω του προγράμματος δημιουργήθηκαν νέες φιλίες ανάμεσα σε παιδιά όλης της επικράτειας του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Recent Articles