Δελτία Τύπου

Δύο νέα οχήματα στον στόλο του δήμου

Δύο νέα οχήματα στον στόλο του δήμου
Δύο νέα οχήματα παρέλαβε ο δήμος μας μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Πρόκειται για ένα τρακτέρ κι έναν εκσκαφέα – φορτωτή, που διατέθηκαν άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τα δυο αυτά νέα οχήματα ενισχύουν τον στόλο του δήμου κι αναμένεται να διευκολύνουν την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από άκρη σε άκρη σε όλο το δήμο Νικολάου Σκουφά.

Ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια στον Δήμο Νικολάου Σκουφά - Η ποικιλία Κονσερβολιάς Άρτας είναι προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας

Ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια στον Δήμο Νικολάου Σκουφά - Η ποικιλία Κονσερβολιάς Άρτας είναι προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο πλαίσιο του έργου OLIVE CULTURE του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό της δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση, ο συντονιστής της εκδήλωσης κος Ιωάννης Τσιρογιάννης, γεωπόνος, γεωργικός μηχανικός και αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προχώρησε στην παρουσίαση του προγράμματος OLIVE CULTURE και τη σημασία αυτού.

Στη συνέχεια, οι ελαιοπαραγωγοί είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν αρχικά από τον κ. Ιωάννη Καλτσή, γεωπόνο και διευθύνων σύμβουλο της PROTYPON A.E για θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους Δημάρχους του Νομού Άρτας

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους Δημάρχους του Νομού Άρτας

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε ότι η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Ιωάννινα, αγνοώντας τις όμορες περιοχές στις οποίες διαδραματίστηκαν σπουδαία γεγονότα και μεγαλούργησαν τεράστιες προσωπικότητες.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν και δεν έλαβαν επίσημη πρόσκληση οι Δήμαρχοι του Νομού Άρτας.
Σημειώστε ότι Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Ιωάννινα.
Αξιοσημείωτη κι αξιοθαύμαστη ιστορία έχει και ο Νομός Άρτας με τους τέσσερις Δήμους της.

Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά

-Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά-

«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!
Οι εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, ολοκληρώθηκαν κι είναι όλα έτοιμα να υποδεχτούμε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, παραλάβαμε την πρώτη παρτίδα μασκών και οι υπηρεσίες του δήμου δουλεύουν πυρετωδώς ώστε τη Δευτέρα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να διανεμηθούν στα παιδιά.
Να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου για τον αγώνα δρόμου που έκαναν, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα.
Η τοπική αυτοδιοίκηση για άλλη μια φορά συμμετέχει ενεργά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με πλήρη επιτυχία.
Θα είναι σίγουρα μια διαφορετική σχολική χρονιά, κυρίως για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Τους εύχομαι από καρδιάς
Υγεία,

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη εγγραφών Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠ του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Έναρξη εγγραφών Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠ  του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας & η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠ στο Δήμο Νικολάου Σκουφά μέσω ΕΣΠΑ.

Το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νικολάου Σκουφά, ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021, ξεκινά από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και Τετάρτη 5 Αυγούστου.