Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

Α) « Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου».

Β) «Αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος ποταμός, μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο».

         Με την αρ.Πρ.:ΔΑΕΕα/1461/Φ.ΑΡΤΑΣ/17 Δεκεμβρίου 2015 Απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη Χρήστου, εντάχθηκε το έργο «Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου» , προϋπολογισμού 1.700.000€. Το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά και θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που σχεδόν κάθε χρόνο έβλεπαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν από τα νερά του συγκεκριμένου ρέματος.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σεβασμιότατε

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη

Συνάδελφοι Δήμαρχοι

Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Κυρίες και κύριοι

   Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο, την ΚΟΙΝ. ΣΕΠ «Αμβρακία», την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και χορηγό επικοινωνίας τον ARTTVοργάνωσε την σημερινή μας Μουσική εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση. Στη μουσική μας αυτή εκδήλωση θα εμφανιστεί ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Χατζηευσταθίου, στο ακορντεόν ο Θάνος Σταυρίδης και στο πιάνο ο Σωτήρης Λεμονίδης.

Ενώ τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου θα μας μαγέψουν με γνωστά τραγούδια.

   Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Άρτας και τα φάρμακα στο Κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο τύπου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νικολάου Σκουφά

Πέτα, 1-7-2014

Με αφορμή τη λήξη του 1ου εξαμήνου λειτουργίας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Νικολάου Σκουφά εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο, μεταξύ των άλλων, τονίζεται ότι οι δημότες μπορούν, για νέες εγγραφές και συμμετοχή στα τμήματα που θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, να απευθύνονται για το μήνα Ιούλιο στο γραφείο όπου στεγάζεται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δημαρχείο Νεοχωρίου και κατά τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 10:30 έως 12:30 καθώς επίσης και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 26813-62306.

Δείτε εδώ το Δελτίο τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΚΕΔΕ 1-12-2015

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά  Ευστάθιος Γιαννούλης με θέμα «Τα οικονομικά των Δήμων»

   Τη διακοπή παροχών δικτύων κοινής ωφέλειας (ύδρευση – αποχέτευση) και της αποκομιδής από όλες τις κρατικές υπηρεσίες, την μη παραλαβή απορριμμάτων από παραχωρησιούχους, τη σταδιακή διακοπή διευκόλυνσης άσκησης κρατικών αρμοδιοτήτων, τη διακοπή παροχής στοιχείων και πληροφοριών σε κρατικούς φορείς και τον συμψηφισμό των φόρων που πρέπει να αποδοθούν για τα χρέη του Δημοσίου προς τους Δήμους, περιλαμβάνει η φαρέτρα των αντιδράσεων των δήμων της χώρας, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί στα αιτήματά τους.