Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» - Πρόσκληση για κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» -  Πρόσκληση για κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ένας βασικός στόχος της δημοτικής αρχής, μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Σύντομα ο δήμος μας θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες θα φιλοξενεί αδέσποτα ζώα συντροφιάς.
Η μελέτη για την κατασκευή του καταφυγίου υλοποιήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου, υποβλήθηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2, κι εγκρίθηκε.
Ο προϋπολογισμός του έργου, που έχει ενταχθεί πλέον στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με αριθμό πρωτοκόλλου 76897, ανέρχεται στις 225 χιλιάδες ευρώ.

Εργασίες βελτίωσης προσβασιμότητας οδικού δικτύου Κομπότι - Δημαριό

Εργασίες βελτίωσης προσβασιμότητας οδικού δικτύου Κομπότι - Δημαριό

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν εργασίες διάνοιξης και βελτίωσης προσβασιμότητας του οδικού δικτύου από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στα όρια του Κομποτίου έως το χωρίο Δημαριό.

Επειδή ο δρόμος είναι μικρού πλάτους, και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα παραμένει κλειστός για τα οχήματα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι τις 15:30.

Το Σαββατοκύριακο ο δρόμος θα παραμένει ανοιχτός, ωστόσο συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , και να ακολουθούν τις συστάσεις των πινακίδων σήμανσης έργου.

______________________________________________________

 

Ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια στον Δήμο Νικολάου Σκουφά - Η ποικιλία Κονσερβολιάς Άρτας είναι προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας

Ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια στον Δήμο Νικολάου Σκουφά - Η ποικιλία Κονσερβολιάς Άρτας είναι προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο πλαίσιο του έργου OLIVE CULTURE του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό της δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση, ο συντονιστής της εκδήλωσης κος Ιωάννης Τσιρογιάννης, γεωπόνος, γεωργικός μηχανικός και αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προχώρησε στην παρουσίαση του προγράμματος OLIVE CULTURE και τη σημασία αυτού.

Στη συνέχεια, οι ελαιοπαραγωγοί είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν αρχικά από τον κ. Ιωάννη Καλτσή, γεωπόνο και διευθύνων σύμβουλο της PROTYPON A.E για θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέα οχήματα στον στόλο του δήμου

Δύο νέα οχήματα στον στόλο του δήμου
Δύο νέα οχήματα παρέλαβε ο δήμος μας μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Πρόκειται για ένα τρακτέρ κι έναν εκσκαφέα – φορτωτή, που διατέθηκαν άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τα δυο αυτά νέα οχήματα ενισχύουν τον στόλο του δήμου κι αναμένεται να διευκολύνουν την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από άκρη σε άκρη σε όλο το δήμο Νικολάου Σκουφά.

Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά

-Μήνυμα δημάρχου κας Ροζίνας Βαβέτση για τη νέα σχολική χρονιά-

«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!
Οι εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, ολοκληρώθηκαν κι είναι όλα έτοιμα να υποδεχτούμε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, παραλάβαμε την πρώτη παρτίδα μασκών και οι υπηρεσίες του δήμου δουλεύουν πυρετωδώς ώστε τη Δευτέρα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να διανεμηθούν στα παιδιά.
Να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου για τον αγώνα δρόμου που έκαναν, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα.
Η τοπική αυτοδιοίκηση για άλλη μια φορά συμμετέχει ενεργά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με πλήρη επιτυχία.
Θα είναι σίγουρα μια διαφορετική σχολική χρονιά, κυρίως για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Τους εύχομαι από καρδιάς
Υγεία,

Διαβάστε περισσότερα...

Recent Articles