Δελτία Τύπου

Εγκρίθηκε η πρόταση για το πρόγραμμα ΤοπΕΚΟ

18 Απριλίου 2012

Ακόμα μία επιτυχία στην προσπάθεια άμβλυνσης του προβλήματος της απασχόλησης σημειώνει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά μέσω της εγκεκριμένης πρότασης για τις Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες. Η κατάθεση της πρότασης με προϋπολογισμό 485.000 ευρώ έγινε με τη σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, των Δήμων Νικολάου Σκουφά, Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων και την ΕΤΑΝΑΜ.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου και δείτε τον πίνακα κατάταξης

Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Κομποτίου, Αγ. Νικολάου , Σελλάδων, Πέτα και Αγ. Δημητρίου

Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Κομποτίου, Αγ. Νικολάου , Σελλάδων, Πέτα και Αγ. Δημητρίου

9 Απριλίου 2012

 

 

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός ζωτικού έργου προϋπολογισμού 18.541.930,63 € δίνοντας, επιτέλους, οριστική λύση σε μακροχρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών.

.........................................................................................

Η «κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Κομποτίου, Αγ. Νικολάου, Σελλάδων, Πέτα και Αγ. Δημητρίου» διαθέτει χαρακτήρα όχι μόνο αναπτυξιακό αλλά και περιβαλλοντικό. Επιπροσθέτως, αποτελεί ένα μέσο προσέλκυσης επενδύσεων και τουρισμού στον τόπο και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας, προστατεύοντας το μεγαλύτερο αγαθό όλων, την υγεία.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Διαχειριστική Επάρκεια εκτέλεσης έργων του ΕΣΠΑ απέκτησε ο Δήμος

4 Απριλίου 2012

 

           Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση και η  ενδυνάμωση των Υπηρεσιών του Δήμου Νικολάου Σκουφά, καθώς κεντρική στρατηγική επιλογή της Δημοτικής Αρχής αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή, η επένδυση σε καταρτισμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Δίκτυο ύδρευσης Πέτα

Δίκτυο ύδρευσης Πέτα

4 Απριλίου 2012

Το έργο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πέτα» αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά στον ένα μόλις χρόνο λειτουργίας του και έχει ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Ιανουαρίου. Κρίθηκε απαραίτητο από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του Δήμου καθώς έπρεπε να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σε καθημερινή βάση οι κάτοικοι. Οι εργασίες ξεκίνησαν από τα τέλη Ιανουαρίου και κάποια από τα τμήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι αγωγοί εξωτερικού δικτύου Πέτα-Νεοχωράκι, μέρος του δικτύου του πάνω χωριού ξεκινώντας από τη λίμνη Πουρναρίου μέχρι το γήπεδο αλλά και η περιοχή από το νεκροταφείο και πάνω. Όλες οι απαραίτητες εργασίες γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να

Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές του Συνδέσμου Απορριμμάτων Πεδινής και Ημιορεινής περιοχής Ν. Άρτας

21 Μαρτίου 2012

     Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πεδινής και Ημιορεινής περιοχής Ν. Άρτας αναδείχτηκε και πάλι, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης. Κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, έλαβε 6 ψήφους, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης 3 ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

    Για τη θέση του Αντιπροέδρου, υπήρξαν 6 ψήφοι υπέρ του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ζηρού Περικλή Αθανασόπουλο, ως τη μόνη υποψηφιότητα, και 4 λευκά.

   Για την Εκτελεστική Επιτροπή, όπου υπήρχε και η δυνατότητα της δισταυρίας, υποψηφιότητα έθεσαν οι Δήμαρχοι Γ. Καραϊσκάκη κ. Δημήτρης Γαλλίκας και Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστος Χασιάκος και οι οποίοι έλαβαν από 7 σταυρούς προτίμησης ο καθένας. Επίσης, δόθηκαν και 3 λευκά.

Трубадуры,

Διαβάστε περισσότερα...