Δελτία Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στην Καστοριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στην Καστοριά

25 Μαΐου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 η ημερήσια εκδρομή του ΚΑΠΗ του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Καστοριά, παρά το μεγάλο αριθμό εκδρομέων. Τα 750 περίπου άτομα συνόδευσαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης. Γνώρισαν την πόλη της Καστοριάς και τους ανθρώπους της, διασκέδασαν και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνδημότες τους. Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης μας υποδέχτηκε και μας εισήγαγε στην ιστορία της πόλης.

Μεγάλο Ειδικό Βραβείο για τον Πολιτισμό

Μεγάλο Ειδικό Βραβείο για τον Πολιτισμό

10 Μαΐου 2012

Το μεγάλο ειδικό βραβείο για τον πολιτισμό του 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων των «ΝΕΩΝ» απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Κομποτίου. Το Ημερολόγιο που δημιούργησε η ΣΤ’ Τάξη τράβηξε από την αρχή την προσοχή της κριτικής επιτροπής, καθώς νέοι μαθητές αγκάλιασαν τους διακεκριμένους Έλληνες λογοτέχνες και ποιητές δημιουργώντας ένα έντυπο εξαιρετικής πολιτισμικής σημασίας. Κάθε μήνας του εντύπου είναι αφιερωμένος σε μία ξεχωριστή προσωπικότητα και συνοδεύεται από φωτογραφία του καλλιτέχνη και του τόπου που γεννήθηκε, σύντομο βιογραφικό και αποσπάσματα του έργου του.

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

9 Μαΐου 2012

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Πέτα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ευστάθιου Γιαννούλη προς τους εμπλεκόμενους φορείς (Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου και Άρτας, Κ.Ε.ΥΓ., ΕΛ.ΑΣ., Πυροσβεστική, Δ/νση Δασών Άρτας, Εθελοντική οργάνωση «Λέσχη 4x4 Άρτας). Με αφορμή την εκκίνηση της αντιπυρικής περιόδου από 1 Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου, συζητήθηκε το πως μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια δημοτών αλλά και περιβάλλοντος.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Γέφυρα Αννίνου

Γέφυρα Αννίνου

9 Μαΐου 2012

Ικανοποίηση φαίνεται να έχει προκαλέσει η έκβαση του ζητήματος της γέφυρας Αννίνου στη Δημοτική Αρχή Νικολάου Σκουφά, στους δημότες αλλά και στους πολλούς καθημερινούς περαστικούς. Οι μελέτες για το έργο σιγά σιγά ολοκληρώνονται και αναμένουμε σύντομα τη δημοπράτηση του. Αποτελεί ζωτικής σημασίας παρέμβαση και ευελπιστούμε να δώσει τέλος στα συνεχή ατυχήματα που διαδραματίζονται εκεί.

 

Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Αγροτικής Αναγέννησης

24 Μαρτίου 2012

Στον ήδη σημαντικό αριθμό προτάσεων για κατασκευή έργων που έχει καταθέσει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά από την αρχή της λειτουργίας του, προστέθηκαν ακόμα τέσσερις οι οποίες πήραν το πράσινο φως για την πραγματοποίησή τους. Ο λόγος για τις «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Αγροτικής Ανάπτυξης» που ως στόχο έχουν την οικονομική αναζωογόνηση των αγροτικών περιοχών.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου