Δελτία Τύπου

Προμήθεια υποστηρικτικού εξοπλισμού για τα Τμήματα Ένταξης των Σχολείων

22 Ιουνίου 2012

Άμεσα αναμένεται να γίνει από το Δήμο Νικολάου Σκουφά η δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για τα Τμήματα Ένταξης (ΤΕ) των σχολείων του Δήμου Νικολάου Σκουφά», που εντάχθηκε πρόσφατα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013», με προϋπολογισμό 44.120,00 €.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν συντάξει τα τεύχη δημοπράτησης και αναμένουν την έγκριση τους από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή, προκειμένου να προβούν τις επόμενες μέρες στην δημοπράτηση του έργου, με στόχο, ο εξοπλισμός να φτάσει στις αίθουσες των σχολείων στις αρχές του νέου σχολικού έτους.

Το έργο αφορά την προμήθεια σύγχρονου υποστηρικτικού εξοπλισμού για τα Τμήματα Ένταξης έξι (6) σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, στον οποίο περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο

Εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο

18 Ιουνίου 2012

Στις εκδηλώσεις μνήμης των 218 Μαρτύρων Ηρώων Διστομιτών Θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης. Τίμησε για ακόμα μία φορά αυτή τη μαρτυρική θυσία καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη όσων χάθηκαν άδικα στις 10 Ιουνίου 1944.

Μουσική Παράσταση

Μουσική Παράσταση

25 Μαΐου 2012

Η μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Κόπραινα ταξίδεψε τους παρευρισκομένους σε μία όμορφη και γεμάτη ποιοτική μουσική βραδιά. Το ΚΠΕ Αράχθου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτας

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτας

25 Μαΐου 2012

Την έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά επισκέφτηκε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Ιγνάτιος και συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Γιαννούλη και τους υπαλλήλους του Δήμου. Επεσήμανε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και τόνισε πως μόνο με αλληλοβοήθεια μπορούν να ξεπεραστούν.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, το κύριο ζήτημα ήταν οι προκλήσεις που καλούνται οι πολίτες να αντιμετωπίσουν. Τονίστηκε και από τους δύο πως οι εντονότερες δυσκολίες αφορούν απόρους και ανέργους, άτομα που χρειάζονται στήριξη από όλους. Παράλληλα, υπήρξε αναφορά τόσο στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων που αναμένεται να ξεκινήσει, όσο και στην πιθανότητα οργάνωσης συσσιτίου από πλευράς του Δήμου.

 

Μεγάλη η ανταπόκριση σε κάλεσμα για βοήθεια συνδημότισσάς μας

25 Μαΐου 2012

Μετά το σοβαρό τραυματισμό συνδημότισσάς μας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά απευθυνόμενος προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγ. Παρασκευής, Περάνθης και Κομμένου, ζήτησε τη βοήθειά τους σε θέμα εθελοντικής αιμοδοσίας. Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμά μας, Πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων, εθελοντές αιμοδότες των άνω συλλόγων αλλά και μεμονωμένοι συνδημότες μας, προσέφεραν αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ότι πιο πολύτιμο για την άτυχη συντοπίτισσά μας.

Υποχρέωση μας είναι να παροτρύνουμε και να αναδεικνύουμε τέτοιες κινήσεις, καθώς ενισχύουν την αλληλοβοήθεια στην τοπική μας κοινωνία. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δήμος και οι Σύλλογοί του συμμετείχαν σε οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε δημόσια όσους αντιμετώπισαν το θέμα με ευαισθησία και ελπίζουμε όλο

Διαβάστε περισσότερα...