Δελτία Τύπου

Δωρεάν διανομή μήλων-αχλαδιών

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά πραγματοποιεί δωρεάν διανομή μήλων & αχλαδιών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από 10:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχεία στους κατόχους κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και στους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ, με την επίδειξη της κάρτας σίτισης και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Δελτίο Τύπου-Χρηματοδότηση για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της βρώσιμης ελιάς διεκδικεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά από Διασυνοριακό Πρόγραμμα

Δελτίο Τύπου-Χρηματοδότηση για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της βρώσιμης ελιάς διεκδικεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά από Διασυνοριακό Πρόγραμμα

Στην υποβολή πρότασης έργου με τίτλο «OLIVE_CULTURE» στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Συνεργασία IPA II cross-border cooperation programme “Greece - Albania 2014-2020” προχωρά ο Δήμος Νικολάου Σκουφά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

         Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στα γραφεία του στη Συγγρού ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κύριος Γιαννούλης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς επίσης προβλήματα του Δήμου του και της ευρύτερης περιοχής.

Δελτίο Τύπου-Συμμετοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στη Διεθνή Έκθεση-Πανηπειρωτική 2016

Δελτίο Τύπου-Συμμετοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στη Διεθνή Έκθεση-Πανηπειρωτική 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 14 έως 22 Μαϊου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρία ΄΄ΚΥΚΛΟΣ΄΄ και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

Α) « Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου».

Β) «Αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος ποταμός, μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο».

         Με την αρ.Πρ.:ΔΑΕΕα/1461/Φ.ΑΡΤΑΣ/17 Δεκεμβρίου 2015 Απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη Χρήστου, εντάχθηκε το έργο «Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου» , προϋπολογισμού 1.700.000€. Το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά και θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που σχεδόν κάθε χρόνο έβλεπαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν από τα νερά του συγκεκριμένου ρέματος.