Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων» στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων» στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

28 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε για αυτήν τη χρονιά το «Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων» στο Δήμο Νικολάου Σκουφά εξυπηρετώντας συνολικά 59 οικογένειες. Η διανομή έγινε με όχημα του Δήμου σε κάθε περιοχή ξεχωριστά με σκοπό τη διευκόλυνση των ωφελουμένων.

Εκεί, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά το σπουδαίο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών. Τόνισε, επίσης, πως ο Δήμος μας δε θα αφήσει καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη που στοχεύει στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων. Άλλωστε, η κοινωνική ευαισθησία που εκφράζεται μέσω του προγράμματος αυτού αποτελεί απαραίτητο στοιχείο στις σημερινές μας δράσεις. Εν μέσω αυτής της κρίσιμης για την κοινωνία περιόδου, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά με σταθερά βήματα εντείνει

Διαβάστε περισσότερα...

Ένταξη και για τα «Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου»

10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά στοχεύοντας, από την αρχή της λειτουργίας του, στην επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους δημότες, έχει ήδη καταφέρει την έναρξη υλοποίησης των έργων «Κατασκευή Δικτύου και Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων στον τέως Δήμο Κομποτίου» προϋπολογισμού 9.100.000,00 € και «Κατασκευή Δικτύου Ακαθάρτων Οικισμών Πέτα και Αγίου Δημητρίου» προϋπολογισμού 8.468.781,45 € με τους σχετικούς διαγωνισμούς να έχουν προγραμματιστεί για 17 και 19 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Στα πλαίσια της ίδιας πολιτικής κατόρθωσε και την ολοκλήρωση της ένταξης της πράξης «Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου» προϋπολογισμού 10.618.028,43 € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

 

Στο έργο περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου Εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

21 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

 

 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Νικολάου Σκουφά συνεχίζουν και σήμερα 21/11/2012 τις κινητοποιήσεις τους με κατάληψη των δημοτικών κτιρίων.

Καταγγέλλουμε τις νέες ρυθμίσεις που οδηγούν τους Δήμους μας σε πλήρη κατάρρευση.

 

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας ενάντια σε αυτούς που μας απαξιώνουν.

Δε θα γίνουμε συμμέτοχοι σε καμία απόλυση εργαζομένου.

 

 

 

Οι Εργαζόμενοι του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Η επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Η επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

7 Δεκεμβρίου 2012

Με το Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», ευρισκόμενος στην Ήπειρο για την περιοδεία του. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον κ. Γιαννούλη να εκφράζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας Δήμος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που επιτάσσει η δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και τα οποία με πολύ κόπο και μεγάλες προσπάθειες, επιλύουν οι υπηρεσίες των Δήμων. Τόνισε, ακόμα, πως ζωτικός είναι ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου και για το λόγο αυτό, πρέπει να δοθούν οι ανάλογοι πόροι για την στήριξη των δημοτών. Ο

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου Εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Δελτίο Τύπου Εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

 

 

 

 

 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Νικολάου Σκουφά σήμερα στις 19/11/2012 αποφασίσαμε ομόφωνα τη συμμετοχή μας στις γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών των Δήμων που κήρυξε η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

 

Εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στις νέες ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 που έρχονται να οδηγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πλήρη κατάρρευση και στην αδυναμία εκπλήρωσης του ρόλου της.

 

 

Δε θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί καμία διαδικασία διαθεσιμότητας ή απόλυσης εργαζομένων.

 

 

Οι Εργαζόμενοι του Δήμου Νικολάου Σκουφά

 

Придя в себя, он понял, "#MainMenu a {text-decoration: none;}"что сидит, а его любовно

Διαβάστε περισσότερα...