Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου-Χρηματοδότηση για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της βρώσιμης ελιάς διεκδικεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά από Διασυνοριακό Πρόγραμμα

Δελτίο Τύπου-Χρηματοδότηση για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της βρώσιμης ελιάς διεκδικεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά από Διασυνοριακό Πρόγραμμα

Στην υποβολή πρότασης έργου με τίτλο «OLIVE_CULTURE» στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Συνεργασία IPA II cross-border cooperation programme “Greece - Albania 2014-2020” προχωρά ο Δήμος Νικολάου Σκουφά.

Δελτίο Τύπου-Συμμετοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στη Διεθνή Έκθεση-Πανηπειρωτική 2016

Δελτίο Τύπου-Συμμετοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στη Διεθνή Έκθεση-Πανηπειρωτική 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 14 έως 22 Μαϊου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρία ΄΄ΚΥΚΛΟΣ΄΄ και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

Α) « Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου».

Β) «Αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος ποταμός, μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο».

         Με την αρ.Πρ.:ΔΑΕΕα/1461/Φ.ΑΡΤΑΣ/17 Δεκεμβρίου 2015 Απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη Χρήστου, εντάχθηκε το έργο «Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου» , προϋπολογισμού 1.700.000€. Το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά και θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που σχεδόν κάθε χρόνο έβλεπαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν από τα νερά του συγκεκριμένου ρέματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

         Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στα γραφεία του στη Συγγρού ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κύριος Γιαννούλης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς επίσης προβλήματα του Δήμου του και της ευρύτερης περιοχής.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σεβασμιότατε

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη

Συνάδελφοι Δήμαρχοι

Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Κυρίες και κύριοι

   Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο, την ΚΟΙΝ. ΣΕΠ «Αμβρακία», την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και χορηγό επικοινωνίας τον ARTTVοργάνωσε την σημερινή μας Μουσική εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση. Στη μουσική μας αυτή εκδήλωση θα εμφανιστεί ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Χατζηευσταθίου, στο ακορντεόν ο Θάνος Σταυρίδης και στο πιάνο ο Σωτήρης Λεμονίδης.

Ενώ τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου θα μας μαγέψουν με γνωστά τραγούδια.

   Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Άρτας και τα φάρμακα στο Κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα...