Δωρεάν αναλύσεις εδάφους για χονδρελιά

Δωρεάν αναλύσεις εδάφους για χονδρελιά

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, στο πλαίσιο του έργου "OLIVE_CULTURE" παρέχει στους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου μας  δωρεάν αναλύσεις εδάφους, και προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να προσκομίσουν δείγματα χώματος (1 κιλό) στα κατά τόπους Δημαρχεία μέχρι 31 Ιανουαρίου 2020.

*Ισχύει μόνο για χονδρελιά.

* Ισχύει η προσκόμιση ενός δείγματος ανά παραγωγό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Νάκου Πηνελόπη τηλ: 2681360332

_______________________________________________________

Διανομή τροφίμων

Διανομή τροφίμων

Η Περιφερειακή Ενότητας Άρτας και ο Δήμος Νικολάου Σκουφά καλούν τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, που έχουν δηλώσει ως σημείο παραλαβής τροφίμων στον Δήμο Νικολάου Σκουφά, και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: νωπό κοτόπουλο, τυρί "φέτα", λάδι, γάλα "εβαπορέ", ζάχαρη, μακαρόνια και τοματοπελτέ.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ ή μέσω τρίτου προσώπου με εξουσιοδότησή του.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 με σημεία παράδοσης: το ΚΕΦΟ Αγίου Δημητρίου Πέτα από τις 9:00, το Δημαρχείο Κομποτίου από τις 10:00, το Δημαρχείο Νεοχωρίου από τις 11:00

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάρτηση πινάκων αξιολόγησης της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 του Κέντρου Κοινότητας

Αναρτήθηκαν οι πίνακες αξιολόγησης της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νικολάου Σκουφά για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου, για την υλοποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νικολάου Σκουφά”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014 – 2020» με Άξονα Προτεραιότητας 5 «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ» (συνημμένοι πίνακες).

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

   Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την ενάτη (9η) του μηνός Δεκεμβρίου έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018.

H Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

                                                                                   

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Η δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφά, θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Πέτα.

Ακολουθεί ενημέρωση για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν και για τα οποία θα υπάρξει λήψη απόφασης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133)