Προσκλήσεις-Εκδηλώσεις

Παρουσίαση βιβλίου

Πέτα 17-6-2014

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Κομποτίου, η Λέσχη Ανάγνωσης Κομποτίου παρουσιάζει το βιβλίο "Χορός στα ποτήρια"της Αρτινιάς Γεωργίας Τάτση. Θα μιλήσουν οι Φιλόλογοι : Κατερίνα Σχισμένου και Ευθύμης Σακκάς.

Την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 10.30 π.μ., θα γίνει παρουσίαση του ίδιου βιβλίου στο Κλειστό. Θα μιλήσουν οι : Eύη Ανυφαντή Γεωπόνος και Κώστας Τραχανάς συνταξιούχος Ο.Τ.Ε.

Δείτε εδώ σχετικό απόσπασμα

Ημερίδα για το Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού

Πέτα 2-6-2014

Ημερίδα με θέμα: «Γνωρίζουμε το Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού…. φροντίζουμε για την προστασία του» διοργανώνουν το Κ.Π.Ε. Αράθχου Άρτας και ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού, στις 4 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Π.Ε. στην Κόπραινα.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

Δείτε εδώ την Αφίσα

Πρόσκληση Εκλήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ)

Άρτα, 18/11/2013

Αρ. Πρ.: 34

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη " A.R.T.A. – (Business start-up) Activities Revitalizing The Area", στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, εξέδωσε πρόσκληση Εκλήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή  στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) με τίτλο: "Ένα τοπικό σχέδιο δράσης για την εκκίνηση επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας".

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 26/11/2013 μέχρι και 30/12/2013 στα γραφεία της ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ, Μοστραίων & Αμβρακίας 2α, Άρτα κατά τις εργάσιμες μέρες.

Δείτε εδώ την αναλυτική πρόσκληση

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής