Δελτία Τύπου

Συνεργασία μεταξύ Δήμων Νικολάου Σκουφά και Αμφιλοχίας

Συνεργασία μεταξύ Δήμων Νικολάου Σκουφά και Αμφιλοχίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Γιώργο Κατσούλα είχε νωρίτερα σήμερα (Τρίτη 04 Φεβρουαρίου), η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση.

Ένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο όμοροι Δήμοι, και οι τρόποι αντιμετώπισης αυτών.

Παράλληλα αναλύθηκαν και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Δήμου Νικολάου Σκουφά και Δήμου Αμφιλοχίας, σε διάφορους τομείς, με βασικό άξονα την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

04/02/2020

 _________________________________________________________

 

Προμήθεια σχολικών μονάδων Δήμου Νικολάου Σκουφά με απολυμαντικά

Προμήθεια σχολικών μονάδων Δήμου Νικολάου Σκουφά με απολυμαντικά

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που ανέκυψαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας από την έξαρση της γρίπης, άρχισε να προμηθεύει όλα τα σχολεία με απολυμαντικά. Επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου κ. Πόπη Γεωργή είναι σε καθημερινή επαφή με τις διευθύνσεις των σχολείων ώστε να προσφερθεί κάθε βοήθεια που κρίνεται αναγκαία.

______________________________________________

Nέα εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο CEMR η Δήμαρχος κ. Ροζίνα Βαβέτση

Nέα εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο CEMR η Δήμαρχος κ. Ροζίνα Βαβέτση

Η Δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση θα συμμετέχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2019-2023), στην εκπροσώπηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών (CEMR).

Με δήλωσή της η κ. Βαβέτση, μετά την επιλογή της να εκπροσωπήσει την Ελληνική αντιπροσωπεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τόνισε:

«Η ανάληψη της ευθύνης  να συμμετέχω ως εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών αποτελεί υψίστη τιμή και μεγάλη πρόκληση. Ευχαριστώ βαθύτατα τον πρόεδρο και το Δ.Σ της ΚΕΔΕ για την εμπιστοσύνη τους».

Συνάντηση Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Συνάντηση Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Μια ακόμη σημαντική συνάντηση με κυβερνητικό στέλεχος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει η Δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα Βαβέτση.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση ο οποίος επισκέφτηκε την Άρτα το προηγούμενο 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού σε επιχειρήσεις του Δήμου Νικολάου Σκουφά, η κα Βαβέτση τον ενημέρωσε για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, του ανέλυσε τα υφιστάμενα προβλήματα, αλλά τόνισε και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή, τόσο για επενδύσεις, όπως επίσης και για τις προοπτικές ανάπτυξης σε διάφορους τομείς.

--------------------------------------------

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Δυναμικό ήταν το παρόν που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής προσφύγων στον ακατάλληλο χώρο του πρώην εργοστασίου ΚΟΝ-ΖΑΚ στις Σελλάδες.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κι ολοκληρώθηκε ειρηνικά χωρίς να υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο.