Δελτία Τύπου

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό των εκπαιδευτικών δομών του δήμου Ν. Σκουφά

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό των εκπαιδευτικών δομών του δήμου Ν. Σκουφά

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ προχώρησε σε δειγματοληπτικούς ελέγχους στο διδακτικό προσωπικό όπως επίσης και στους υπόλοιπους εργαζόμενους των εκπαιδευτικών δομών του δήμου μας.
Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σε συντονισμό με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μαθητές, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την υγεία των παιδιών, όπως επίσης και των εργαζόμενων, στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

 

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

______________________________________________________

Βιολογικός καθαρισμός και τοποθέτηση αγωγών στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου

Βιολογικός καθαρισμός και τοποθέτηση αγωγών στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό και την τοποθέτηση των αγωγών στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου συνεχίζονται πλέον εντός του πολεοδομικού ιστού.

Παρακαλούνται, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες στο Νεοχώρι, να μην σταθμεύουν στον κεντρικό δρόμο (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από το ύψος του κυκλικού κόμβου μέχρι και το ύψος του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου, από το πρωί της Παρασκευής της 21ης Αυγούστου και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

lnterreg- lPA C B C GREECE- ALBANIA

lnterreg- lPA C B C GREECE- ALBANIA

Στο πλαίσιο του προγράμματος lnterreg- lPA C B C GREECE- ALBANIA, στις 30 και 31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο Κομποτι, θεματικό εργαστήρι με θέμα "ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων - νέες τάσεις και καλές πρακτικές".

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εκσυγχρονισμενο κτίριο του Δημοτικού σχολείου Κομποτιου, στο οποίο, μέσω του ιδίου προγράμματος, έγινε αντικατάσταση των ξύλινων και μεταλλικών παραθύρων από αλουμίνιο, αλλαγή της σκέπης, θερμομόνωση και τοποθέτηση φωτοβολταϊκού στην στέγη του σχολείου.

Τον Δήμο Νικολάου Σκουφά εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Βασίλης, ενώ στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ

Στο πρόγραμμα GREAT SUN συμμετέχουν ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, ο Δήμος Ζηρου και ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα...

Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό στον Δήμο Νικολάου Σκουφά

Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό στον Δήμο Νικολάου Σκουφά

Τη δήμαρχο κα Ροζίνα Βαβέτση επισκέφθηκε στο Πέτα, την έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά, η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και που φυσικά θα αφορούν στον εορτασμό της συμπλήρωσης 200ων ετών από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.
Η επίσκεψη της Ε.Ε.Φ στο Πέτα ξεκίνησε από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τόπο θυσίας των Πολωνών Φιλελλήνων και συνεχίστηκε στο μνημείο των πεσόντων Φιλελλήνων.
Η Δήμαρχος τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, το ενδιαφέρον αλλά και την πρόσφορα τους.

Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στη Δ.Κ Πέτα

Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στη Δ.Κ Πέτα

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως τις τελευταίες ώρες λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, υπάρχει πρόβλημα υδροδότησης στo Πέτα την Αμφιθέα και το Νεοχωράκι.
Συνεργεία του Δήμου μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης.
Λόγω των εργασιών ωστόσο θα υπάρχουν διακοπές στην υδροδότηση και τις επόμενες ημέρες.
Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν την υπερκατανάλωση νερού.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας και ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας.