Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΤΑΣ

     Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας στις 9 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ.στο Δημαρχείο της Δ.Ε Νεοχωρίου. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης, η οποία έγινε σε φιλικότατο κλίμα, ήταν η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας σε τέτοιο βαθμό που να εγγυάται την πληρέστερη ανταπόκριση των Υπηρεσιών στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των περιοχών ευθύνης τους και έχοντας ως βασικό σκοπό την αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την καλύτερη εξυπηρέτηση και παγίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ

    Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά έδωσε το «παρών» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του "Δικτύου Πόλεων με Λίμνες", του οποίου πλέον αποτελεί μέλος καθώς έχει και επίσημα ενταχθεί στο Δίκτυο. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015 στα Καλύβια Φυλακτής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ήταν ιδιαίτερα παραγωγική καθώς υπήρξε ενημέρωση για πάρα πολλά θέματα και διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των Δήμων με κοινά ή παρόμοια θέματα των λιμνών τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου θα εργαστεί εντατικά το επόμενο διάστημα ώστε να μπούν οι βάσεις για μια διεκδικητική και κυρίως αναπτυξιακή διαχείριση των ζητημάτων που αφορούν τις λίμνες μας και την προστασία του παραλίμνιου περιβάλλοντος.

                                                  

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

   Με σκοπό την στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, ο Δήμος μας οργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο την ΚΟΙΝ. ΣΕΠ «Αμβρακία», με την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και χορηγό επικοινωνίας τον ARTTV.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

   Τριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης. Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στη Γενική Γραμματεία Υδάτων υπό την προεδρία του κ. Γκανούλη, παρουσία της Δ/ντριας Προστασίας και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων κ. Μαρία Γκίνη, του Δ/ντή της ΔΑΕΕ/ΓΓΥ/ΥΠΥΜΕΔΙ κ. Αντώνη Κοτσώνη, του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά Βασιλείου, του Δημάρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη Χρήστου, του Δ/ντή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου κ. Μιχελάκη και τέλος του Δ/ντή Υπηρεσίας Υδάτων Ηπείρου.