Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου-Συνεργασία Δημάρχων για Ένταξη των Έργων

Δελτίο Τύπου-Συνεργασία Δημάρχων για Ένταξη των Έργων

   Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στην έδρα του Δήμου , στο Πέτα με τους Δημάρχους των δύο Δήμων, του Γεωργίου Καραισκάκη και των Κεντρικών Τζουμέρκων καθώς επίσης και στελεχών των Τεχνικών τους Υπηρεσιών. Σε καλό κλίμα συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις Δήμοι αφενός λόγω της έλλειψης προσωπικού και αφετέρου λόγω της δύσκολης οικονομικής κρίσης που βιώνει η Χώρα. Συμφωνήθηκε λοιπόν η μεταξύ τους συνεργασία για την υλοποίηση έργων καθώς είναι γνωστό ότι οι τρεις Δήμοι διατηρούν καλές σχέσεις και διακατέχονται από πνεύμα αλληλεγγύης και υποστήριξης.

 

                                                                                                

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά πραγματοποιεί δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου στους εγκριθέντες του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" (ΤΕΒΑ) την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρες από 09:00-12:00 στο Δημαρχείο Πέτα και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρες από 10:00-13:00 στα Δημαρχεία Αράχθου, Κομμένου και Κομποτίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

    

    Σε αντικατάσταση μέρους αμιαντοσωλήνα που εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά στη Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου. Οι αμιαντοσωλήνες αντικαταστάθηκαν με σωλήνες πολυαιθυλενίου μεγαλύτερης διαμέτρου από αυτή των αμιαντοσωλήνων στο ύψος από το Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας μέχρι τη διασταύρωση που οδηγεί στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου. Μετά την τοποθέτηση έγινε πλήρης αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος.

     Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο καθώς με την αντικατάσταση του σωλήνα αμίαντου που ήταν επικίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία, θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών, ενώ θα περιορισθούν σημαντικά και οι απώλειες πόσιμου νερού.   

              

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΙΒΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ "ΚΑΤΣΑΡΕΛΟΥ" ΣΕΛΛΑΔΩΝ

 Έργο υποδομής που προστατεύει και αλλάζει την περιοχή Κομποτίου και Σελλάδων κ. Αντιπεριφερειάρχη

 Τις τελευταίες μέρες με μεγάλη χαρά τόσο δική μου όσο και των δημοτικών και τοπικών μου συμβούλων αλλά κυρίως των δημοτών μου, οι οποίοι κάθε χρόνο έρχονται αντιμέτωποι με πλημμυρικά φαινόμενα που καταστρέφουν τα σπίτια, τις περιουσίες τους, τους δρόμους, τα σχολεία που στεγάζουν τα παιδιά τους, πληροφορηθήκαμε την ένταξη ενός πολύ σοβαρού έργου για την περιοχή Κομποτίου-Σελλάδων , τον «Εγκιβωτισμό του ρέματος Κατσαρέλου», που βρίσκεται δίπλα από το Γυμνάσιο και Λύκειο Κομποτίου, ανάμεσα από τα δυο χωριά. Ένα έργο για το οποίο δουλέψαμε σκληρά και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά και οι υπηρεσίες του δήμου μου για αρκετά χρόνια, αφού προϋπέθετε εκτός από ολοκληρωμένες μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σκουφάς» στην Άρτα η μουσική εκδήλωση «Μια νότα για την αγάπη» σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Αμβρακία» με την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, έχοντας ως σκοπό τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την κρίση που βιώνει η χώρα μας.

   Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Σταμάτη Χατζηευσταθίου και τους μουσικούς Σ. Λεμονίδη και Θ. Σταυρίδη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην παράσταση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας:

  • Αγγέλης Μάρκετ
  • Ξενοδοχείο Βυζαντινό
  • ΙΟΝ Α.Ε.
  • ΑΣΕΑ (Αγροτικός Συνεταιρισμός Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων)
  • ΔΕΑΣ Α.Ε.
  • Intercom Foods
  • Βασιλόπουλος Market
  • ART TV
  • L I D L

  

 

Διαβάστε περισσότερα...