Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου-Υπογράφηκε Προγραμματική Σύμβαση για το Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι

Υπογράφηκε η προγραμματική Σύμβαση μεταξύ, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., για το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι, της περιόδου 1/1/2016 – 31/12/2016.

Δελτίο Τύπου-Αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος ποταμός,μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο.

ΘΕΜΑ : Έγκριση προκήρυξης και Τευχών Δημοπράτησης για την ανάθεση με
ανοικτή διαδικασία της μελέτης με τίτλο «Αντιπλημμυρική προστασία
Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος
ποταμός, μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο», με πρόβλεψη ειδικής τεχνικής και
επαγγελματικής ικανότητας.

Δελτίο Τύπου-Παρέμβαση Δημάρχου κ. Γιαννούλη στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών

Κύριοι Βουλευτές

Συνάδελφοι Δήμαρχοι

Κυρίες και Κύριοι

Αγαπητοί Φίλοι

Είμαι ο Γιαννούλης Ευστάθιος Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά στα διοικητικά όρια του οποίου βρίσκεται το Μαρτυρικό Κομμένο όπου στις 16 Αυγούστου του 1943 οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής διέπραξαν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άγρια εγκλήματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

317 αθώοι και άμαχοι εκτελέστηκαν με φρικτό τρόπο , χωρίς αιτία .

Δελτίο Τύπου-Συνεργασία Δημάρχων για Ένταξη των Έργων

Δελτίο Τύπου-Συνεργασία Δημάρχων για Ένταξη των Έργων

   Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στην έδρα του Δήμου , στο Πέτα με τους Δημάρχους των δύο Δήμων, του Γεωργίου Καραισκάκη και των Κεντρικών Τζουμέρκων καθώς επίσης και στελεχών των Τεχνικών τους Υπηρεσιών. Σε καλό κλίμα συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις Δήμοι αφενός λόγω της έλλειψης προσωπικού και αφετέρου λόγω της δύσκολης οικονομικής κρίσης που βιώνει η Χώρα. Συμφωνήθηκε λοιπόν η μεταξύ τους συνεργασία για την υλοποίηση έργων καθώς είναι γνωστό ότι οι τρεις Δήμοι διατηρούν καλές σχέσεις και διακατέχονται από πνεύμα αλληλεγγύης και υποστήριξης.

 

                                                                                                

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά πραγματοποιεί δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου στους εγκριθέντες του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" (ΤΕΒΑ) την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρες από 09:00-12:00 στο Δημαρχείο Πέτα και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρες από 10:00-13:00 στα Δημαρχεία Αράχθου, Κομμένου και Κομποτίου.

Recent Articles