Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα ‘‘Υγεία για Όλους’’

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη έχει πρόσωπο: “Υγεία για Όλους”

 

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, η αλληλεγγύη και η αφιλοκερδής βοήθεια στους συνανθρώπους μας,  αποτελεί επιτακτική ανάγκη τόσο της πολιτείας όσο και της κοινωνίας, ενώ παράλληλα δίνει στον καθένα μας την ικανοποίηση του να προσφέρει δύναμη και στήριξη σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Μνημόνιο συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία τους, συναποφασίζουν τη συνέχεια της επιστημονικής συνεργασίας που συμπεριλαμβάνει από τη πλευρά του Πανεπιστημίου τη μελέτη και ανάδειξη του κινήματος του Φιλελληνισμού στις ιστορικές του διαστάσεις, καθώς και τη διοργάνωση επιστημονικών συναντήσεων, συνεδρίων, ανταλλαγής επισκέψεων και πραγματοποίησης σχετικών εκδόσεων.

Ανακύκλωση

ΑνακυκλΩνω σήμερα!

ΒελτιΩνω την ποιΟτητα της ζωΗς μου αΥριο!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά συνεχίζει την συνεργασία του  με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με σκοπό να καθαρίσουμε τη ζωή μας από τα σκουπίδια, κάνοντας Ανακύκλωση!

 

Δελτίο Τύπου-Εγκιβωτισμός Ρέματος Κατσαρέλου

Δελτίο Τύπου-Εγκιβωτισμός Ρέματος Κατσαρέλου

   Ξεκίνησαν οι εργασίες εγκιβωτισμού του ρέματος Κατσαρέλου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο καθώς θα λύσει χρόνια προβλήματα πλημμύρας και ρύπανσης στην περιοχή.

Δελτίο Τύπου-Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

Δελτίο Τύπου-Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

   Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη στο ξενοδοχείο President, συμμετείχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης.