Δελτία Τύπου

Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

 Στο γενικότερο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης των ευπαθών ομάδων και κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη(ICSD), θα λειτουργήσει τη Δομή παροχής βασικών αγαθών(Κοινωνικό Παντοπωλείο). Έχει ήδη γίνει η ένταξη της Πράξης η οποία θα προσφέρει εκτός των άλλων και νέες θέσεις εργασίας.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης

   Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου , παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρου Χαρίτση συμμετείχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση είχε την Παρασκευή 27/1/2017 ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων κ. Σωτήρη Χήρα στο Δημαρχείο στο Κομπότι.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Παρασκευή 20-01-2017. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τα προβλήματα του Δήμου Νικολάου Σκουφά και την προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη και προβολή της Ιστορίας του και αφορά τη Φιλική Εταιρεία και τον Νικόλαο Σκουφά, τον Φιλελληνισμό από το 1821 έως σήμερα και τη σφαγή του Μαρτυρικού Κομμένου.

Η σημασία της διατροφής στη ζωή ενός παιδιού

Η Π.Ε. Άρτας και ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, διοργανώνουν για τα παιδιά εκδήλωση -  Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα: "Η σημασία της διατροφής στη ζωή ενός παιδιού", το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος Κομποτίου.

Recent Articles