Δελτία Τύπου

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά κατά τη συνεδρίασή του στις 29 Μαρτίου του έτους 2017 πήρε την απόφαση να εκδόσει κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα:

Δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετο στη πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η. (Λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών) που θα οδηγήσει στη διάλυση της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας, η οποία αποτελεί βασικό εργαλείο για την αναπτυξιακής της προοπτική προς όφελος των φτωχότερων ιδιαίτερα κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται βάρβαρα από τις συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές.

                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν.ΣΚΟΥΦΑ

                                                

Διαβάστε περισσότερα...

Συναντήσεις του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά

Συναντήσεις του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά

Επίσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησε την Τετάρτη (5/4) ο Δήμαρχος Δήμου Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης και ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας , όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο και με το Γενικό Γραμματέα για θέματα Ενέργειας και Ορυκτών πρώτων υλών, Μιχάλη Βερροιόπουλο .

Ημερίδα "Τρέφομαι υγιεινά, ζω καλά"

Ημερίδα

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Τρέφομαι υγιεινά, ζω καλά” που διεξήχθη στις 03/04/2017, ημέρα Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό με θέμα: «Παιδική Διατροφή και Ανάπτυξη» με τη συμμετοχή της Δ’, Ε΄ και ΣΤ’ Δημοτικού όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου.

 

"Τρέφομαι υγιεινά, ζω καλά"

     Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργανώνει ημερίδα “Τρέφομαι υγιεινά, ζω καλά”, στις 03/04/2017,ημέρα Δευτέρα, ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό με θέμα: «Παιδική Διατροφή και Ανάπτυξη» με τη συμμετοχή της Δ’, Ε΄ και ΣΤ’ Δημοτικού όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Νικολάου Σκουφά με το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Νικολάου Σκουφά με το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ (Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.) προκειμένου να υποβληθεί πρόταση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης, πρόληψης, διαχείρισης και έγκαιρης ενημέρωσης για τον κίνδυνο πλημμυρικών επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή Αράχθου».

Recent Articles