Δελτία Τύπου

Διανομή Τροφίμων-BYΣ Προγράμματος ΤΕΒΑ Νοεμβρίου 2020 Νο2

Διανομή Τροφίμων-BYΣ Προγράμματος ΤΕΒΑ Νοεμβρίου 2020 Νο2

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

1.Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

2.Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Νοεμβρίου 2020, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)

3.Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής :

Τρόφιμα: Τυρί Φέτα, Χοιρινό άνευ οστού

Διαβάστε περισσότερα...

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων βιολογικού καθαρισμού σε Δ.Ε Κομποτίου και Αράχθου

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων βιολογικού καθαρισμού σε Δ.Ε Κομποτίου και Αράχθου

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως οι εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Δ.Ε Κομποτίου επιτέλους ξεκίνησαν εκ νέου, και θα ολοκληρωθούν.
Η αδυναμία του εργολάβου να ολοκληρώσει το έργο μας υποχρέωσε να τον θέσουμε έκπτωτο. Η προσφυγή του στα δικαστήρια καθυστέρησε την ολοκλήρωση του έργου για σχεδόν ενάμισι χρόνο, αλλά πλέον αυτή η διαμάχη έλαβε τέλος καθώς ο δήμος Νικολάου Σκουφά δικαιώθηκε.

Ταυτόχρονα, και στη Δ.Ε Αράχθου, και συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, η τοποθέτηση των αγωγών του δικτύου αποχέτευσης του βιολογικού καθαρισμού.

Όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν ο δήμος Νικολάου Σκουφά θα διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα, το οποίο θα συμβάλει τόσο στην προστασία της δημόσιας υγείας όσο και του περιβάλλοντος, με

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης με νέα παροχόμετρα

Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης με νέα παροχόμετρα

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρχουν ωριαίες διακοπές στην παροχή νερού, λόγω τοποθέτησης των νέων παροχόμετρων.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου της Τηλεμετρίας του δήμου μας που έχει ως σκοπό την αναβάθμιση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης.

____________________________________________

 

Με ραντεβού οι επισκέψεις στις δημοτικές υπηρεσίες

Με ραντεβού οι επισκέψεις στις δημοτικές υπηρεσίες

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όταν και λήγει ο περιορισμός κυκλοφορίας, οι επισκέψεις των πολιτών στις υπηρεσίες του δήμου μας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Συνεχίστε την ανάγνωση του κειμένου για να δείτε τους τηλεφωνικούς αριθμούς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Απολυμάνσεις στα δημαρχεία Πέτα, Κομποτίου και Αράχθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Απολυμάνσεις στα δημαρχεία Πέτα, Κομποτίου και Αράχθου

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως μετά από έλεγχο, υπάλληλος του δήμου εντοπίστηκε θετικός στον Covid -19. Αν και ο υπάλληλος ήταν σε άδεια, για προληπτικούς λόγους, την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου το δημαρχείο του Πέτα όπως επίσης και τα δημαρχεία των δημοτικών ενοτήτων του Αράχθου και του Κομποτίου θα παραμείνουν κλειστά καθώς έχει προγραμματιστεί να γίνει απολύμανση.Την Τρίτη 03 Νοεμβρίου το δημαρχείο του Πέτα θα παραμείνει επίσης κλειστό για προληπτικούς λόγους, καθώς μετά από συνεννόηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με τον γιατρό εργασίας του δήμου μας, την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί εκεί για να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους στους υπαλλήλους.