Δελτία Τύπου

Το μουσικό έργο "ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ" παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών"

Το μουσικό έργο

 
  

 

 

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά παρουσιάζει το μουσικό έργο “ ΈΛΛΗΝΕΣ φιλ ΈΛΛΗΝΕΣ" από τον Ουγκώ στον Πούσκιν και από τον Παλαμά στον Μιστράλ, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, (αίθουσα Αλ. Τριάντη),σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου, τα Πανεπιστήμια, Ιωαννίνων, Βαρσοβίας, Λούντ, Βερσαλλιών, Μονάχου, και Σάσσαρι.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών και Τουρισμού.

   Χορηγός Επικοινωνίας είναι η  ΕΡΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα Ελληνικής Ραδιοφωνίας 103,7 FM.

"ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ"

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔ Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου, τα Πανεπιστήμια: Ιωαννίνων, Βαρσοβίας, Λούντ, Βερσαλλιών, Μονάχου, Σάσσαρι και υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. , παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 24 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. (αίθουσα Αλ. Τριάντη), το μουσικό έργο “ ΈΛΛΗΝΕΣ φιλ ΈΛΛΗΝΕΣ" από τον Ουγκώ στον Πούσκιν και από τον Παλαμά στον Μιστράλ.

   Συμμετέχουν: Σταύρος Ζαλμάς, Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Καταλειφός , Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Λέκκας, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Λίνα

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή Μανιταριών στο Πέτα

Γιορτή Μανιταριών στο Πέτα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η "1η γιορτή μανιταριών " που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Πέτα, στις 27 Μαϊου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ.. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Δήμο Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αράχθου και τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας.

 

Δελτίο Τύπου-Διεθνής Έκθεση "Πανηπειρωτική 2017"

Δελτίο Τύπου-Διεθνής Έκθεση

      Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2017» η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου στα Ιωάννινα από τις 10 έως 14 Μαϊου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρεία “ΚΥΚΛΟΣ” και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά κατά τη συνεδρίασή του στις 29 Μαρτίου του έτους 2017 πήρε την απόφαση να εκδόσει κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα:

Δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετο στη πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η. (Λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών) που θα οδηγήσει στη διάλυση της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας, η οποία αποτελεί βασικό εργαλείο για την αναπτυξιακής της προοπτική προς όφελος των φτωχότερων ιδιαίτερα κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται βάρβαρα από τις συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές.

                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν.ΣΚΟΥΦΑ

                                                

Διαβάστε περισσότερα...