Σύλλογοι

Διανομή Τροφίμων Προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Ζάχαρη, Μακαρόνια, Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ, Φασόλια & Φακές.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του.

Η δωρεάν διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, με σημεία παράδοσης: ΚΕΦΟ Αγ. Δημητρίου Πέτα, Δημαρχείο Νεοχωρίου, Δημαρχείο Κομποτίου & ΚΕΠ Κομμένου και ώρες 8:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.

Διανομή τροφίμων

Η Περιφερειακή Ενότητας Άρτας και Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά καλούν τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, που έχουν δηλώσει ως σημείο παραλαβής τροφίμων στον Δήμο Νικολάου Σκουφά, και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: νωπό κοτόπουλο, τυρί "φέτα", λάδι, γάλα "εβαπορέ", ζάχαρη, μακαρόνια και τοματοπελτέ.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ ή μέσω τρίτου προσώπου με εξουσιοδότησή του.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 με σημεία παράδοσης: το ΚΕΦΟ Αγίου Δημητρίου Πέτα από τις 9:00, το Δημαρχείο Κομποτίου από τις 10:00, το Δημαρχείο Νεοχωρίου από τις 11:00 και το ΚΕΠ Κομμένου από τις 11:30 μέχρι τις 14:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

Καλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Νικολάου Σκουφά το Σάββατο 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κομπότι για ενημέρωση, μετά την επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με σκοπό τη δημιουργία δομής προσφύγων στην Τ.Κ. Σελλάδων (πρώην εργοστάσιο ΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) της Δ.Ε. Κομποτίου.

       Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

 ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ

----------------------------------------------------

 

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Food Panorama Expo στη Κύπρο ο Δήμος Νικολάου Σκουφά

Στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου “OLIVE_CULTUREo Δήμος Νικολάου Σκουφά εκπροσωπούμενος από τη Δήμαρχο κα. Ροζίνα Βαβέτση θα συμμετέχει μαζί με εκπροσώπους των φορέων του διασυνοριακού σχήματος υλοποίησης του έργου από Ελλάδα και Αλβανία, στην Διεθνή Έκθεση «Food PANORAMA Expo & Οινογεύσεις 2019» που θα λάβει χώρα στη Κύπρο (Λευκωσία) στις 9-10 Νοεμβρίου 2019.

Subcategories

Subcategories