Εκδηλώσεις

Πρόσκληση ΚΔΑΠ Κομποτίου

pollar express

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.

ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ‘’ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ’’.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τον ιό της γρίπης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας και το Κέντρο Προσχολικής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, διοργάνωσε  ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη και την καταστολή του εποχιακού ιού της γρίπης.

Η ενημέρωση του κοινού πραγματοποιήθηκε από επισκέπτε υγείας, τις κυρίες  Φανή Μαρέτη και Κωνσταντίνα Παπά, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Πέτα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού, Καλλιόπη Γεωργή

KAPI - Peta b

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες