Εκδηλώσεις

Αποτελεσματική διαχείριση της καλλιέργειας της ακτινιδιάς

Το Εργαστήριο Γεωργικής Μηχανικής & Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας νερού 22/3, της παγκόσμιας ημέρας μετεωρολογίας 23/3 αλλά και λίγο πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου στη χώρα μας. Για το 2017, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Πρόσκληση ΚΔΑΠ Κομποτίου

pollar express

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.

ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ‘’ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ’’.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης Κομμένου 2016

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στο Μαρτυρικό Κομμένο, την Ιστορική Έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μνήμης για τα 317 θήματα της Γερμανικής θηριωδίας.

Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τον ιό της γρίπης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας και το Κέντρο Προσχολικής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, διοργάνωσε  ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη και την καταστολή του εποχιακού ιού της γρίπης.

Η ενημέρωση του κοινού πραγματοποιήθηκε από επισκέπτε υγείας, τις κυρίες  Φανή Μαρέτη και Κωνσταντίνα Παπά, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Πέτα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού, Καλλιόπη Γεωργή

KAPI - Peta b

Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εγκατάσταση Μετεωρολογικού Σταθμού

Το ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Νικολάου Σκουφά θα προβεί σε παρουσίαση δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 από 10:00-14:00.

Η καλλιέργεια ακτινιδίου στην Άρτα

Το ΤΕΙ Ηπείρου στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας νερού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: " Η καλλιέργεια ακτινιδίου στην Άρτα" την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, 18:00-21:00, στο Επιμελητήριο Άρτας. 

Φιλελλήνια 2015

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των Φιλελληνίων 2015

Κυριακή 23 Αυγούστου στην πλατεία Πέτα

21:30 Απονομή επάθλων. Επετειακά τραγούδια από τη χορωδία του Αγίου Γεωργίου Πέτα.

22:00 Μουσική εκδήλωση με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Ιδρυτή της Φιλικής Εταιρείας Νικολάου Σκουφά, που θα γίνουν στην γενέτειρά του στο Κομπότι, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00.

Οι εκδηλώσεις, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νικολάου Σκουφά με την Περιφέρεια Ηπείρου, περιλαμβάνουν "Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών" με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου με την ορχήστρα του Κωνσταντίνου Λιόντου.

«Ναπολεοντία» από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο Κομπότι

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Νικολάου Σκουφά και την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου παρουσιάζει το θεατρικό έργο "Ναπολεντία" του Ανδρεά Στάικου το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 21:30 στην πλατεία Νικολάου Σκουφά, στο Κομπότι. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες