Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, για πρώτη φορά ο εορτασμός θα τελεστεί από την Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Νικολάου Σκουφά στο Πέτα.

Πρόταση και επιθυμία του Δήμου μας είναι όπως κάθε χρόνο η τέλεση του εορτασμού της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης να πραγματοποιείται όσον αφορά την Π.Ε. Άρτας στο μνημείο του Πέτα, σημείο αναφοράς των πεσόντων Φιλελλήνων.         

                                                                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Xρήση δημοτικών βοσκότοπων

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ανακοινώνεται στους κτηνοτρόφους του Δήμου Νικολάου Σκουφά που επιθυμούν να κάνουν χρήση των δημοτικών βοσκότοπων για βόσκηση των ζώων τους, να υποβάλλουν σε οποιοδήποτε  Δημοτικό Κατάστημα, υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει τον αριθμό ζώων και τα στρέμματα δημοτικού βοσκότοπου που επιθυμούν.

    Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, εν αναμονή και της σχετικής ΚΥΑ η οποία θα καθορίζει τις εν λόγω διαδικασίες.

  Η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να υποβληθεί το αργότερο ως 17 Απριλίου 2015.

 

 

Παροχή πόσιμου νερού

Σας ενημερώνουμε ότι  ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, θα προμηθεύει τους κατοίκους των περιοχών Κομμένου, Λουτροτόπου, Περάνθης και Συκεών με πόσιμο νερό για όλο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη στο αντλιοστάσιο.

Τα μπουκάλια με το πόσιμο νερό, οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών μπορούν να τα προμηθεύονται πρωινές ώρες από τα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Έναρξη απολυμάνσεων στις πληγείσες περιοχές

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις στις πληγείσες περιοχές (Ανθοτόπου, Κομμένου,Λουτροτόπου, Αγίας Παρασκευής, Κολομο-δίων)  σε οικίες, υπόγεια, λεβητοστάσια καθώς και σε κεντρικούς αύλακες.

                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                        ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες