Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα προβεί σε δωρεάν διανομή ακτινιδίων στους κατόχους Κάρτας Σίτισης (Αλληλεγγύης) και στους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου από 11:00 στα κατά τόπους Δημαρχεία με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Δωρεάν διανομή μήλων-πορτοκαλιών-λάχανου

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά πραγματοποιεί δωρεάν διανομή μήλων-πορτοκαλιών-λάχανου στους εγκριθέντες του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" (ΤΕΒΑ) τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρες από 10:00-13:00 στα κατά τόπους Δημαρχεία.

Δωρεάν διανομή μήλων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα προβεί σε δωρεάν διανομή μήλων στους κατόχους Κάρτας Σίτισης (Αλληλεγγύης) και στους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρες από 11:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχεία με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

Στη συνεστίαση αγάπης που διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Άρτης την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης. Η εκδήλωση αυτή είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων από την Τράπεζα τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αποδεχόμενος πάντα τέτοιου είδους προσκλήσεις καθώς είναι γνωστή η στήριξή του και η συμμετοχή του σε ανάλογες φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι η συνεστίαση αγάπης ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία της Μητροπόλεώς μας καθώς με την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας και της Εκκλησίας.

 

                                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                         ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ


 

Πράξεις Αναλογισμού στους δρόμους του νέου Εγκ. Σχεδίου του Οικισμού Πέτα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Με την υπ’ αρ. πρωτ. 212/22-09-2015 αίτηση του μελετητή Κατσούλη Αναστάσιου, Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού, υποβλήθηκε στον ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ η σύνταξη της μελέτης «Πράξεις Αναλογισμού στους δρόμους του νέου Εγκ. Σχεδίου του Οικισμού Πέτα».

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΤΕΒΑ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα των εγκριθέντων ωφελουμένων και των απορριφθέντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2015 για το Δήμο Νικολάου Σκουφά, όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο, η αναζήτηση των οποίων γίνεται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2016

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για την υλοποίηση της πράξης

«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ»

Έκφραση συγχαρητηρίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά εύχεται σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων καλή πορεία στο νέο κύκλο της ζωής τους και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν καλή υπομονή και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Διανομή ροδάκινων στους κατόχους της κάρτας σίτισης

Ο Δήμος Νικολάλου Σκουφά, ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης &  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Π.Ε. Άρτας, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015  και ώρα 12:00 μ.μ. στα κατά τόπους Δημαρχεία (Πέτα, Κομμένου, Κομποτίου, Νεοχωρίου), διανομή ροδάκινων στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την ημέρα της παραλαβής τα πιο κάτω έγγραφα:

•Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης  
•Αστυνομική Ταυτότητα
•Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Επισιτιστικό πρόγραμμα Δήμου Νικολάου Σκουφά

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρεια Ηπείρου, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας , πρόκειται να υλοποιήσει στον Νομό Άρτας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες