Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Πρόσληψη προσωπικού στα ΚΔΑΠ του Δήμου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ (Κ.Ε.Δ.ΝΙ.Σ.)

Έχοντας υπόψη:

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νικολάου Σκουφά-Κριτήρια και Δικαιολογητικά 'Ενταξης

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας να προσέλθουν είτε στα κατά τόπους ΚΕΠ, είτε στο Κέντρο Κοινότητας στον Άγιο Δημήτριο ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νικολάου Σκουφά καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 09:00-15:00, από 06/01/2018 έως 25/01/2018 όπου θα υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο εν λόγω έργο προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Δωρεάν διανομή μήλων-φέτας

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή μήλων και φέτας στους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ 2015 από 11:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχειακά Καταστήματα.

Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελών των Οστών "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" (http://www.oramaelpidas.gr/) συμμετέχει στην προβολή των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας, με σκοπό να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για δωρεά μυελού των οστών:

Διανομή φρούτων

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής φρούτων (πορτοκαλιών - μανταρινιών - λεμονιών) σε ωφελούμενες μονάδες του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στα κατά τόπους Δημαρχεία και από ώρα: 11:00 στο Πέτα, 12:00 στο Νεοχώρι και το Κομμένο και 13:00 στο Κομπότι.

Δωρεάν διανομή φρούτων

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων (πορτοκαλιών-μανταρινών-λεμονιών-ακτινιδίων-δαμάσκηνων) στους κατόχους καρτών σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και τους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ 2015 από 10:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχειακά Καταστήματα.

Ανακοίνωση-Πρόσκληση προς τους επαγγελματίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Ενημερώνουμε ότι όσοι επαγγελματίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την προβολή του Αμβρακικού στην Κόπραινα, στις 16 Σεπτεμβρίου (σε περίπτερα που διατίθενται από το Δήμο), παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή έως 30 Αυγούστου 2017.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26813 - 60422.

 

                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                               ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Γνωστοποίηση κατάληψης ακινήτων

Σας πληροφορούμε ότι για την συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για τη διάνοιξη της Ιονίας Οδού στην περιοχή της Τ.Κ. Σελλάδων του Δήμου Νικολάου Σκουφά παρακατατέθηκε η αποζημίωση βάση της υπ' αριθ. 107/2016 Απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης και Τιμής του Κομμένου

     Με ένα γεμάτο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τιμούν και φέτος την Ιερή Μνήμη των 317 θυμάτων της Γερμανικής Ναζιστικής Θηριωδίας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κομμένου, και η Τοπική Κοινότητα Κομμένου.

    Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 και κορυφώνονται την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, με την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ.κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 11 Αυγούστου : Δημοτική Βραδιά με Σάββα Σιάτρα και Ζέττα Λένα στο τραγούδι και Γιάννη Ζιάκο στο κλαρίνο.

Σάββατο 12 Αυγούστου : Λαϊκή Βραδιά με τα Παιδιά από την Πάτρα.

Τέταρτη 16 Αυγούστου : Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Κομμένο και Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Πεσόντων.

 

 

Ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά διοργανώνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος Κομποτίου εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των μελών των ποδοσφαιρικών σωματείων και των φιλάθλων για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου από τον Καθηγητή Διαιτησίας κ. Περικλή Βασιλάκη.

ΚΟΜΠΟΤΙ 4/10/2016

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Προκήρυξη ΣΟΧ1/2016

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες