Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Δωρεάν μέτρηση Σακχάρου για τους πολίτες στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά με το Νοσοκομείο της Άρτας, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 08:00 π.μ στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο Πέτα, θα πραγματοποιηθεί  δωρεάν εξέταση Σακχάρου, από επισκέπτες υγείας.

Η συγκεκριμένη δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Νικολάου Σκουφά που αφορά σε θέματα Υγείας.

metrisi zaxarou

Πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Νικολάου Σκουφά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Νικολάου Σκουφά  βάσει των διατάξεων του άρθρου 213 του ν. 4555/2018 όπως ισχύει

 

Η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά 

Έχοντας υπόψη

1) Τις διατάξεις του άρθρου 213 του ν.4555/2018 «Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις»

2) Τις διατάξεις του ν.4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων

3) Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 1910/30-8-2011 τεύχος Β’, τροποποίηση ΟΕΥ,ΦΕΚ 2441/18-7-2017 τεύχος Β’, τροποποίηση ΟΕΥ,  ΦΕΚ  493/19-2-2019 τεύχος Β’) όπως ισχύει

4)Την ανάγκη πλήρωσης τριών (3) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη: 1) Μία (1) θέση Π.Ε ή Δ.Ε. Δημοσιογραφίας, 2) Μία (1) θέση Π.Ε Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, 3) Μία (1) θέση Π.Ε Φιλολόγων.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση τριών  θέσεων Ειδικού Συνεργάτη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα (12/11/2019)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν από το απόγευμα της Τρίτης 12/11/2019.

Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο 24ωρο.

Αποφεύγουμε τις εξωτερικές εργασίες, κυρίως στις παράκτιες περιοχές του Δήμου, στον Αμβρακικό κόλπο.

Αποφεύγουμε να περνάμε από ρέματα και χείμαρρους, όπως και το να κινούμαστε κάτω από μεγάλα δέντρα για την αποφυγή τραυματισμών από πτώσεις κλαδιών.

Οδηγούμε προσεκτικά,  με χαμηλές ταχύτητες, και λόγω της περιορισμένης ορατότητας αλλά και λόγω των ισχυρών ανέμων που ενδεχομένως θα πλήξουν την περιοχή, διατηρώντας παράλληλα απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης ασφαλίζουμε αντικείμενα εντός της ιδιοκτησίας που είναι πιθανά να παρασυρθούν από τους ανέμους και να προκαλέσουν ατυχήματα ή ζημιές.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει, οι πολίτες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο  Πολιτικής προστασίας του Δήμου, Αντιδήμαρχο κ Δημήτριο Δήμο. 

κ1

Διανομή φρούτων (ροδάκινα-νεκταρίνια)

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων (ροδάκινα-νεκταρίνια) στους ωφελούμενους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ και από ώρα 10 στο Πέτα, 11 στο Νεοχώρι και Κομμένο και 12 στο Κομπότι στα κατά τόπους Δημαρχεία!

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα Πέμπτη 07/11/2019

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η E.M.Y για σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου.
Στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο, από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το βράδυ της Πέμπτης. 

Αποφεύγουμε τις εργασίες στις παράκτιες περιοχές του Αμβρακικού Κόλπου, οδηγούμε προσεκτικά διατηρώντας απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, κι αποφεύγουμε να περνάμε από χειμάρρους και ρέματα αλλά και κάτω απο μεγάλα δέντρα για την αποφυγή τραυματισμών απο πτώσεις κλαδιών. 

Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά και το Πυροσβεστικό Σώμα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

καταιγίδες

Καθαρισμός οικοπέδων ενόψει καλοκαιριού

       Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του νόμου 3852/2010, άρθρο 94 παρ. 26, οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων, αγροτεμαχίων αλλά και άλλων ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός και εκτός οικισμού υποχρεούνται να τους καθαρίζουν από τα ξερά χόρτα και να απομακρύνουν τυχόν άλλα εγκαταλελειμμένα υλικά ή αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να προκληθεί πυρκαγιά ή ακόμη και να επεκταθεί γρήγορα ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού και του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιών.

Ενημέρωση για τον ιό της γρίπης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας και το Κέντρο Προσχολικής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη και την καταστολή του εποχιακού ιού της γρίπης. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από επισκέπτες υγείας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Πέτα, στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου 2019.
υγεια
 

Ανακοίνωση για το Λιμάνι της Κόπραινας

Σας κάνουμε γνωστό ότι στις 6 Μαΐου θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του λιμανιού της Κόπραινας.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών να μετακινήσουν τα σκάφη που έχουν αγκυροβολημένα.

Πρόσκληση για συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Δ.Σ του δήμου Νικολάου Σκουφά Κ. Βασίλης Αθανάσιος

 

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

 

Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης τα οποία ορίστηκαν με την αριθ. 221/2019 απόφαση του Δ.Σ να παρευρεθούν στην συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στην έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο Πέτα την Δευτέρα 04/11/2019 και ώρα 7,00 μ.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επι των παρακάτω θεμάτων.

Αποτελέσματα ΣΟΧ 1/2019 Κοινωφελούς Επιχείρησης

Αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι πίνακες αξιολόγησης για την κάλυψη των θέσεων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 με αρ. πρωτ. 17/26-02-2019 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Νικολάου Σκουφά με ΑΔΑ: 6ΟΙΣΟΚΡΦ-Σ96.

Πρόσληψη ενός ΠΕ Ψυχολόγων στο Κέντρο Κοινότητας

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νικολάου Σκουφά”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014 – 2020» με Άξονα Προτεραιότητας 5 «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ», στο Ν.Π.Δ.Δ «Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Νικολάου Σκουφά, που εδρεύει στο Δήμο Νικολάου Σκουφά , και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

Έχοντας υπόψη:

1. το άρθρο 211 του Ν.3584/07

2. την παρ. 5 του άρθρου 58 του ν. 3966/2011

3. τα άρθρα 4, 6 και 7 του Β.Δ 28.3/15.4.1957

4. το άρθρο 116 του Ν.4555/2018

5. την υπ’ αριθμόν 81/2019 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία αποφασίστηκε η πρόσληψη ειδικών υδρονομικών οργάνων, ορίζει το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση και την αμοιβή του κάθε οργάνου.

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες