Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Κορωνοϊός: Στο Φ.Ε.Κ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τα έκτακτα μέτρα

fek1

Δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα της κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με όλα τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα σε αυτή  περιλαμβάνονται τα μέτρα αναστολής Φ.Π.Α και ασφαλιστικών εισφορών, οι άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, αλλά και η ματαίωση των παρελάσεων.
Επίσης, περιλαμβάνονται διατάξεις για την αναβολή των συνεδριάσεων έως τις 31 Μαρτίου των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ, την παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης και της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων.
Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρακάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

nero2
 Λόγω κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, θα λειτουργήσουν παράλληλα και τα δύο δίκτυα (παλαιό και νέο) έως στις 15/02/2020. Οι πολίτες αυτής της περιοχής, παρακαλούνται να συνδεθούν στο νέο δίκτυο, το αργότερο έως την παραπάνω ημερομηνία. Σημειώστε πως τα υδρόμετρα θα πρέπει να τοποθετηθούν στο όριο του δρόμου. Σύνδεση που θα διαπιστωθεί χωρίς υδρόμετρο, θα διακόπτεται και θα επιβάλλεται το νόμιμο πρόστιμο, βάση του κανονισμού ύδρευσης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 26810 83214
---------------------------------------------------------------------------------- 

Ανακοίνωση Δήμου Νικολάου Σκουφά: Κλειστά ΚΑΠΗ, ΚΕΦΟ, ματαίωση εκδήλωσης

υγεια

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Υπουργείου υγείας και της ΚΕΔΕ και ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοινώνει πως τα Κέντρα Φροντίδας Οικογένειας «ΚΕΦΟ» και τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων «ΚΑΠΗ» θα παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Για τον ίδιο λόγο που αφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας, ακυρώνεται η επετειακή εκδήλωση «Τα Φωτεινιώτικα» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2020.

__________________________________________

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 2019-nCoV ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

EODY

Σκοπός των οδηγιών αυτών είναι η ενημέρωση των εργαζομένων και των μαθητών των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, των φροντιστηρίων και γενικά των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών μονάδων της χώρας, σχετικά με τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό 2019-nCoV, τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του και τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού ύποπτου για λοίμωξη από αυτόν.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

* * * * * * * * * * * *

cristmas afisa 3

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΓΙΑ  ΜΙΚΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ

          Σας  προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη   

γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά,  

   την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019στις 18:00, 

               στην αίθουσα  ΚΑΠΗ του  Πέτα .

Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι, μικροί και μεγάλοι, για να κατασκευάσουμε γούρια,

να απολαύσουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες,

και να διασκεδάσουμε.

                       Σας περιμένουμε με χαρά!

* * * * * * * * * * * * * * * * *

«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (4ο /2020)

dimotiko symvouleio 4ΠΡΟΣ:

Τα Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρους Κοινοτήτων.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ) την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 Ακολουθεί ο πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νικολάου Σκουφά

oikonomiki epitropiΠρος τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφα, κα Γεωργή Καλλιόπη, κ. Κολιούλη Ηλία, κ. Σερβετά Λάμπρο, κ. Τόλη Δημήτριο, κ. Παπασιώζο Κωνσταντίνο και κ. Βούλγαρη Κοσμά.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο του Πέτα, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

 Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων

Ιατρική ενημέρωση για τους πολίτες του δήμου Νικολάου Σκουφά

tomy ugeia

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο Πέτα, νοσηλεύτριες του ΤΟΜΥ Άρτας, θα ενημερώσουν το κοινό για την πρόληψη και τον τρόπο αντιμετώπισης του Έρπη Ζωστήρα.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΤΟΜΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά στο πλαίσο ενημέρωσης των πολιτών για θέματα υγείας.

 ____________________________________________
 
 

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου (18ο /2019)

dimotiko symvouleio 3 

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ) την 11η του μηνός Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133).

                     Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου                                                                  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου (17ο /2019)

dimotiko symvouleio 4
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ) στις 11 Δεκεμβρίου  2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα  19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133).
 
             Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
                        ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νικολάου Σκουφά

oikonomiki epitropi Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφα, κα Γεωργή Καλλιόπη, κ. Κολιούλη Ηλία, κ. Σερβετά Λάμπρο, κ. Τόλη Δημήτριο, κ. Παπασιώζο Κωνσταντίνο και κ. Βούλγαρη Κοσμά.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο του Πέτα, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων:

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νικολάου Σκουφά

Προς τα μέλη της οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Σκουφά

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»

(Άρθρο 77, Ν. 4555/2018)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί την 26η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Πέτα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

oikonomika themata

Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων:

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες