Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Λειτουργία σχολικών μονάδων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Από την Τετάρτη 4-2-2015 θα επαναλειτουργήσουν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Νικολάου Σκουφά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Κλείσιμο σχολικών μονάδων του Δήμου

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά

 Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  2. Τις κρατούσες έκτακτες καιρικές συνθήκες λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Να μη λειτουργήσουν την Τρίτη 3-2-2015 οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί των Δημοτικών Ενοτήτων Αράχθου και Κομμένου του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτα και Κομποτίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές

Πέτα 1-9-2014

O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας συγχαίρει τα παιδιά των συνδημοτών μας που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς  και  στις οικογένειες των μαθητών που ήταν στο πλευρό τους και στήριξαν με κάθε τρόπο τις επιλογές τους.

Στους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, ευχόμαστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους στο μέλλον.

 

Ανακοίνωση για την ύδρευση

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εισροής νερού από την υπερχείλιση του ποταμού Αράχθου στο αντλιοστάσιο του Αγίου Γεωργίου, το νερό του δικτύου ύδρευσης δεν είναι κατάλληλο προς πόση στους οικισμούς Κομμένου, Λουτροτόπου, Συκεών και Περάνθης. 

                                                                               Ο Δήμαρχος

                                                                                Γιαννούλης Ευστάθιος

Αλλαγή σημείου τέλεσης της ορκομωσίας

Ανακοίνωση

Η ορκωμοσία των νέων δημοτικών και των τοπικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά στην είσοδο του δημαρχιακού καταστήματος Πέτα, και όχι στο ΚΑΠΗ, γιατί η πρόσβαση στο ΚΑΠΗ είναι δύσκολη λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην παρακείμενη δημοτική οδό.

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ

Σας ενημερώνουμε ότι για πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε Ζωικό και Φυτικό Κεφάλαιο να απευθύνεστε στον ΕΛΓΑ Ιωαννίνων στα κάτωθι τηλέφωνα: 2651064730, 2651064735.

                                                                               Ο Δήμαρχος

                                                                                Γιαννούλης Ευστάθιος

Ορκωμοσία των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

και ώρα 20:00

στο Δημοτικό Κατάστημα Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ)

θα γίνει η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών

και Τοπικών Συμβούλων του 

Δήμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.

Καλούνται οι συνδημότες μας

να παρευρεθούνε στην τελετή της

ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής μας Αρχής.

 

ΠΕΤΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Χ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

 

Κλείσιμο σχολείων του Δήμου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ
Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2 . Τις κρατούσες έκτακτες καιρικές συνθήκες λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Τη διακοπή των μαθημάτων σήμερα 2-2-2015 στις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Νικολάου Σκουφά καθώς και τη διακοπή της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 Απόφαση

Ανακοίνωση για υποβολή ενστάσεων

ΠΕΤΑ 17-7-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΠΕΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ THNΤΕΤΑΡΤΗ 6/8/2014

(Η ανάρτηση των σχετικών πινάκων και διαγραμμάτων  θα γίνει στο Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, στο Κομπότι)

Από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας

Δείτε εδώ όλη την Πρόσκληση

Τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων Δήμου Νικολάου Σκουφά

Πέτα 5-11-2014

Εκδόθηκε η Απόφαση Δημάρχου για την τοποθέτηση, των  επιλεγέντων  από το οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο, Προϊσταμένων των οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Δείτε εδώ την Απόφαση

 

Προσωρινά αποτελέσματα Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών

Πέτα 21-5-2014

Ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας τα προσωρινά αποτελέσματα σχετικά με τους ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών για το Δήμο Νικολάου Σκουφά

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για των Περιφερειακών εκλογών για την Περιφέρεια Ηπείρου

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Νικολάου Σκουφά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση

 

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ                                                                         14 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Δήμαρχος

Έχοντας υπόψη :

1. Tις διατάξεις του ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (A΄ 87).

2. Την αριθ. 84/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων με την οποία ανακηρύχθηκαν για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 οι αναφερόμενοι σ’ αυτήν υποψήφιοι συνδυασμών της περιφερειακής ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου.

                              Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε     Ο Τ Ι

Για τις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών περιφερειακών αρχών της 18ης Μαΐου 2014 ανακηρύχθηκαν οι παρακάτω συνδυασμοί υποψηφίων:

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες