Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 3 ΚΑΙ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ιανος-3

Ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες που υπέστη ο Δήμος μας από τις έντονες βροχοπτώσεις στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2021 και την κήρυξη του Δήμου Νικολάου Σκουφά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 88/05-01-2021 απόφαση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ενημερώνουμε τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Κομποτίου και Πέτα, των οποίων οι κύριες κατοικίες επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ότι μπορούν να προσέλθουν στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα να υποβάλουν σχετικές δηλώσεις.
Όσοι υπέστησαν ζημιές σε επαγγελματικούς χώρους και σε εξοπλισμούς μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, στο τμήμα της Πολιτικής Προστασίας.

Δ.Ε. Πέτα
κ. Θεόδωρος Πορτοβάρας
τηλ. επικοινωνίας : 2681360421
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δ.Ε. Κομποτίου

κ. Βασίλειος Πετσιμέρης
τηλ. επικοινωνίας: 2681360315
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

- Διακοπές ύδρευσης λόγω τοποθέτησης παροχόμετρων -

τηλεμετρια

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως από την Τετάρτη 13/01/2021 και μέχρι την άλλη Παρασκευή 22/01/2021, τις πρωινές ώρες, στις Δημοτικές Ενότητες Πέτα και Κομποτίου, θα υπάρχουν ολιγόωρες διακοπές στην παροχή νερού, λόγω τοποθέτησης των νέων παροχόμετρων ύδρευσης.
Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου της Τηλεμετρίας που έχει ως σκοπό τον εκσυγχρονισμό και φυσικά την αναβάθμιση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης του δήμου μας.
Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα Τηλεμετρίας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα το οποίο και θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πολιτών.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Διανομή Τροφίμων Προγράμματος ΤΕΒΑ Δεκεμβρίου 2020

teba logo2Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Δεκεμβρίου 2020, αφορά τους εγκριθέντες  για τον μήνα Οκτώβριο 2020  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή  της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής :

Τρόφιμα: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλού, φακές 500γρ, λάδι 1λίτρου, ζυμαρικά 500 γρ, φέτα 400 γρ μεικτό βάρος, κοτόπουλο 2 κιλά

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας εύχεται καλές γιορτές

Xristougenniatiki karta 2020

Η δήμαρχος Ροζίνα Βαβέτση, τα στελέχη της δημοτικής αρχής,

ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

και το προσωπικό του Δήμου Νικολάου Σκουφά,

σας εύχονται καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος

με υγεία!

_________________________________

Δειγματοληπτικός έλεγχος για τον Covid-19

deigmatoliptikoi elegxoi

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, από τις 09:30 π.μ ,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο του Κομποτίου, κλιμάκιο KOMY του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει λήψεις δειγμάτων για τον Covid-19 στους κατοίκους της περιοχής.

______________________________________________

Προσωρινή διακοπή νερού στον Λουτρότοπο το Σάββατο 19/12/20

diakopi-nerou

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, απο τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, θα υπάρχει προσωρινή διακοπή νερού στον Λουτρότοπο, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο υδροδότησης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

___________________________________________

Online πληρωμές λογαριασμών ύδρευσης

online

Σας ενημερώνουμε πως για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, και για το χρονικό διάστημα που ισχύει o περιορισμός μετακινήσεων και κυκλοφορίας , μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς ύδρευσης και μέσω διαδικτύου (online), σε αυτό τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο δήμος Νικολάου Σκουφά στην τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ) : GR86 0171 1200 0061 2003 0020 399

Η αναγραφή του ονόματος σας αλλά και η αιτιολογία κατάθεσης είναι απαραίτητη.

Η πληρωμή του λογαριασμού ύδρευσης μπορεί φυσικά να πραγματοποιείται και στα ταμεία στο δημαρχείο, αφού πρώτα καλέσετε στο 26813 60406

_______________________________________________

 

Διακοπές ύδρευσης Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

τηλεμετρια
Ο δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 16ης Δεκεμβρίου, στις Δημοτικές Ενότητες Πέτα και Κομποτίου, ενδέχεται να υπάρχουν ολιγόωρες διακοπές στην παροχή νερού, λόγω τοποθέτησης των νέων παροχόμετρων. 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου της Τηλεμετρίας του δήμου μας που έχει ως σκοπό την αναβάθμιση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης. 
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κλειστός ο παιδικός σταθμός Κομποτίου για προληπτικούς λόγους

paidikos stathmos

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ενημερώνει τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό της Δ.Ε Κομποτίου ότι λόγω των αυξημένων περιστατικών Covid - 19 στην περιοχή, ο παιδικός σταθμός, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνει κλειστός για το επόμενο διάστημα και μέχρι νεότερης απόφασης. Θα επαναλειτουργήσει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ταυτόχρονα έχουμε εισηγηθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, καθόσον ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά της, να ανασταλεί επίσης και η λειτουργία των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δ.Ε Κομποτίου.

______________________________________________

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

koinoniko pantopolio

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά καλεί τους δημότες του να συμμετάσχουν στη νέα Κοινωνική Δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Με αφορμή τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, από σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία και θα διανεμηθούν στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι, αλλά κανείς δεν είναι μόνος!

voitheia sto spiti

Η υπηρεσία του δήμου μας «Βοήθεια Στο Σπίτι» βρίσκετε δίπλα σας.

Εσείς μείνετε σπίτι κι εμείς θα φροντίζουμε σχετικά με τη διανομή φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τις ευπαθείς ομάδες ηλικιωμένων και ατόμων με προβλήματα υγείας.

Μη διστάσετε ούτε στιγμή. Είμαστε εδώ για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 

Τηλ.:  26810 65200 και 6974 818690

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

___________________________________________________________________

 

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες