Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Κορωνοϊός: Στο Φ.Ε.Κ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τα έκτακτα μέτρα

fek1

Δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα της κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με όλα τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα σε αυτή  περιλαμβάνονται τα μέτρα αναστολής Φ.Π.Α και ασφαλιστικών εισφορών, οι άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, αλλά και η ματαίωση των παρελάσεων.
Επίσης, περιλαμβάνονται διατάξεις για την αναβολή των συνεδριάσεων έως τις 31 Μαρτίου των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ, την παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης και της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων.
Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρακάτω.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 2019-nCoV ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

EODY

Σκοπός των οδηγιών αυτών είναι η ενημέρωση των εργαζομένων και των μαθητών των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, των φροντιστηρίων και γενικά των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών μονάδων της χώρας, σχετικά με τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό 2019-nCoV, τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του και τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού ύποπτου για λοίμωξη από αυτόν.

Ανακοίνωση Δήμου Νικολάου Σκουφά: Κλειστά ΚΑΠΗ, ΚΕΦΟ, ματαίωση εκδήλωσης

υγεια

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Υπουργείου υγείας και της ΚΕΔΕ και ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοινώνει πως τα Κέντρα Φροντίδας Οικογένειας «ΚΕΦΟ» και τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων «ΚΑΠΗ» θα παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Για τον ίδιο λόγο που αφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας, ακυρώνεται η επετειακή εκδήλωση «Τα Φωτεινιώτικα» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2020.

__________________________________________

«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (4ο /2020)

dimotiko symvouleio 4ΠΡΟΣ:

Τα Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρους Κοινοτήτων.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ) την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 Ακολουθεί ο πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Subcategories

Subcategories