Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Δωρεάν διανομή μήλων-φέτας

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή μήλων και φέτας στους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ 2015 από 11:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχειακά Καταστήματα.

Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελών των Οστών "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" (http://www.oramaelpidas.gr/) συμμετέχει στην προβολή των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας, με σκοπό να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για δωρεά μυελού των οστών:

Γνωστοποίηση κατάληψης ακινήτων

Σας πληροφορούμε ότι για την συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για τη διάνοιξη της Ιονίας Οδού στην περιοχή της Τ.Κ. Σελλάδων του Δήμου Νικολάου Σκουφά παρακατατέθηκε η αποζημίωση βάση της υπ' αριθ. 107/2016 Απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων.

Δωρεάν διανομή φρούτων

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων (πορτοκαλιών-μανταρινών-λεμονιών-ακτινιδίων-δαμάσκηνων) στους κατόχους καρτών σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και τους εγκριθέντες του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ 2015 από 10:00 έως 14:00 στα κατά τόπους Δημαρχειακά Καταστήματα.

Ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά διοργανώνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος Κομποτίου εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των μελών των ποδοσφαιρικών σωματείων και των φιλάθλων για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου από τον Καθηγητή Διαιτησίας κ. Περικλή Βασιλάκη.

ΚΟΜΠΟΤΙ 4/10/2016

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες