Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ                                                                         14 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΛΟΓΗΣ

Ο Δήμαρχος

Έχοντας υπόψη :

1.Tις διατάξεις του άρθρου 23 ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (A΄ 87).

2. Την αριθ. 8/2014 απόφαση του Πρωτοδικείου Άρτας με την οποία ανακηρύχθηκαν οι αναφερόμενοι σ’ αυτή συνδυασμοί υποψηφίων για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε     Ο Τ Ι

Για τις δημοτικές  εκλογές της 18ης Μαΐου 2014  ανακηρύχθηκαν οι παρακάτω συνδυασμοί υποψηφίων για το δήμο Νικολάου Σκουφά:

Α΄ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

«ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΜΟΥΣΑΒΕΡΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη

 

Β΄ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Χαριλάου

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Γ΄ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΚΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στεφάνου

 

Δ΄ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

 

Ε΄ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

«ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΠΕΣΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου

 

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 18η Μαΐου 2014 ημέρα Κυριακή και θα αρχίσει την 07:00 ώρα και θα λήξει την 19:00 ώρα στα κατωτέρω εκλογικά τμήματα που έχουν οριστεί με την υπ’ αριθμ. 2511/2-5-2014 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.

Το πρόγραμμα αυτό να τοιχοκολληθεί έξω από κάθε κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη των δήμων και των κοινοτήτων και των συνοικισμών αυτών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΩΡΕΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 

ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΚΟΥΦΑ                                              ΠΕΤΑ     9/5/2014

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                     Αρ. Πρ.  6418

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝ. &Η/ΜΕΡΓΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ν. Σκουφά ανακοινώνει ότι το Γραφείο Μελετών «ΥΔΡΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Ερμού 18Α) έχει υποβάλει αίτημα για δωρεά προς το Δήμο της μελέτης «Οριοθέτηση Χειμάρρου Κομποτίου» σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 29 του Ν4014/2011.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει  παρατηρήσεις επι της μελέτης με αίτημά του στο Δήμο Ν. Σκουφά σε διάστημα ενός (1) μηνός από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης.

Η μελέτη διατίθεται προς γνώση στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ν. Σκουφά (Δ/νση κεντρική πλατεία Πέτα Αρτας).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Διοργάνωση ημερίδας στo Κ.Π.Ε. Αράχθου Άρτας

Πέτα, 12-5-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας έχοντας υπόψη όλες τις σχετικές διατάξεις του Υ.ΠΑΙ.Θ., στα πλαίσια της πράξης:«Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρωνέχει σχεδιάσει τη διοργάνωση και υλοποίηση ημερίδας με θέμα:

«Ενεργειακές Καλλιέργειες: μια εναλλακτική λύση για την προστασία του περιβάλλοντος»

Η διεξαγωγή της ημερίδας θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 4:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Αράχθου Άρτας, στην Κόπραινα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φορείς, επαγγελματίες (όπως αγρότες, γεωπόνους), εργαζόμενους αλλά και άνεργους ενδιαφερόμενους, καθώς και εκπαιδευτικούς, της τοπικής ή και ευρύτερης περιοχής, στα πλαίσια των δράσεων της δια βίου μάθησης για ενήλικες.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στα γραφεία του Κ.Π.Ε. Αράχθου Άρτας στo τηλέφωνο: 2681069654, ή να αποστείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Κ.Π.Ε. Αράχθου θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε εδώ την αφίσα της εκδήλωσης

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ

Μπέλλος Δημήτριος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ 2011 ΣΤΗ Δ.Κ. ΠΕΤΑ

Πέτα 30-4-2014

Ο ΕΛΓΑ, απαντώντας σε σχετικό έγγραφο του Δήμου Νικολάου Σκουφά σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης ενίσχυσης για τις ζημίες που προκλήθηκαν από την πυρκαγία στις 18-8-2011 στη Δ.Κ. Πέτα, μας απέστειλε τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

Απάντηση ΕΛΓΑ

 

 

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες