Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Νικολάου Σκουφά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση

 

Αλλαγή σημείου τέλεσης της ορκομωσίας

Ανακοίνωση

Η ορκωμοσία των νέων δημοτικών και των τοπικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά στην είσοδο του δημαρχιακού καταστήματος Πέτα, και όχι στο ΚΑΠΗ, γιατί η πρόσβαση στο ΚΑΠΗ είναι δύσκολη λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην παρακείμενη δημοτική οδό.

Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές

Πέτα 1-9-2014

O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας συγχαίρει τα παιδιά των συνδημοτών μας που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς  και  στις οικογένειες των μαθητών που ήταν στο πλευρό τους και στήριξαν με κάθε τρόπο τις επιλογές τους.

Στους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, ευχόμαστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους στο μέλλον.

 

Ορκωμοσία των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

και ώρα 20:00

στο Δημοτικό Κατάστημα Πέτα (αίθουσα ΚΑΠΗ)

θα γίνει η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών

και Τοπικών Συμβούλων του 

Δήμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ.

Καλούνται οι συνδημότες μας

να παρευρεθούνε στην τελετή της

ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής μας Αρχής.

 

ΠΕΤΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Χ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

 

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες