Ανακοινώσεις

The latest news from the Joomla! Team

Δωρεάν μέτρηση Σακχάρου για τους πολίτες στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά με το Νοσοκομείο της Άρτας, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 08:00 π.μ στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο Πέτα, θα πραγματοποιηθεί  δωρεάν εξέταση Σακχάρου, από επισκέπτες υγείας.

Η συγκεκριμένη δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Νικολάου Σκουφά που αφορά σε θέματα Υγείας.

metrisi zaxarou

Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα (12/11/2019)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν από το απόγευμα της Τρίτης 12/11/2019.

Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο 24ωρο.

Αποφεύγουμε τις εξωτερικές εργασίες, κυρίως στις παράκτιες περιοχές του Δήμου, στον Αμβρακικό κόλπο.

Αποφεύγουμε να περνάμε από ρέματα και χείμαρρους, όπως και το να κινούμαστε κάτω από μεγάλα δέντρα για την αποφυγή τραυματισμών από πτώσεις κλαδιών.

Οδηγούμε προσεκτικά,  με χαμηλές ταχύτητες, και λόγω της περιορισμένης ορατότητας αλλά και λόγω των ισχυρών ανέμων που ενδεχομένως θα πλήξουν την περιοχή, διατηρώντας παράλληλα απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης ασφαλίζουμε αντικείμενα εντός της ιδιοκτησίας που είναι πιθανά να παρασυρθούν από τους ανέμους και να προκαλέσουν ατυχήματα ή ζημιές.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει, οι πολίτες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο  Πολιτικής προστασίας του Δήμου, Αντιδήμαρχο κ Δημήτριο Δήμο. 

κ1

Ενημέρωση για τον ιό της γρίπης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας και το Κέντρο Προσχολικής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη και την καταστολή του εποχιακού ιού της γρίπης. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από επισκέπτες υγείας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Πέτα, στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου 2019.
υγεια
 

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα Πέμπτη 07/11/2019

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η E.M.Y για σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου.
Στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο, από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το βράδυ της Πέμπτης. 

Αποφεύγουμε τις εργασίες στις παράκτιες περιοχές του Αμβρακικού Κόλπου, οδηγούμε προσεκτικά διατηρώντας απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, κι αποφεύγουμε να περνάμε από χειμάρρους και ρέματα αλλά και κάτω απο μεγάλα δέντρα για την αποφυγή τραυματισμών απο πτώσεις κλαδιών. 

Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά και το Πυροσβεστικό Σώμα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

καταιγίδες

Πρόσκληση για συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Δ.Σ του δήμου Νικολάου Σκουφά Κ. Βασίλης Αθανάσιος

 

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

 

Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης τα οποία ορίστηκαν με την αριθ. 221/2019 απόφαση του Δ.Σ να παρευρεθούν στην συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στην έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο Πέτα την Δευτέρα 04/11/2019 και ώρα 7,00 μ.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επι των παρακάτω θεμάτων.

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες