Προσκλήσεις-Εκδηλώσεις

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σε συνέχεια της κοινής Υπουργικής απόφασης για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από το δήμο μας για το τριήμερο, ματαιώνονται επίσης.
Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ευχαριστεί τους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν με μεράκι όλο αυτό το διάστημα.

Τα Κούλουμα στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Koulouma 2020

Η παράδοση συνεχίζεται.

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα.

Στο Νεοχώρι το Κομπότι και το Πέτα, ο χαλβάς, η ταπεινή φασολάδα το ψωμί και οι ελιές θα τιμηθούν ιδιαίτερα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, με καλό κρασί για συνοδεία. Και υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής, το γλέντι θα κορυφωθεί.

Σας περιμένουμε!

_____________________________________________________

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 20/02/2020

oikonomiki epitropi

Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφα, κα Γεωργή Καλλιόπη, κ. Κολιούλη Ηλία, κ. Σερβετά Λάμπρο, κ. Τόλη Δημήτριο, κ. Παπασιώζο Κωνσταντίνο και κ. Βούλγαρη Κοσμά.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου του 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Πέτα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων:

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

vasilopita 2020

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά προσκαλεί τους εργαζόμενους του Δήμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στη μια το μεσημέρι, στην αίθουσα ΚΑΠΗ του Πέτα.

__________________________

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νικολάου Σκουφά

oikonomiki epitropi

Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφα, κα Γεωργή Καλλιόπη, κ. Κολιούλη Ηλία, κ. Σερβετά Λάμπρο, κ. Τόλη Δημήτριο, κ. Παπασιώζο Κωνσταντίνο και κ. Βούλγαρη Κοσμά.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί την 27η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Πέτα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

Ακολουθεί η λίστα των θεμάτων: