Δελτίο Τύπου-Συμμετοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στη Διεθνή Έκθεση-Πανηπειρωτική 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 14 έως 22 Μαϊου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρία ΄΄ΚΥΚΛΟΣ΄΄ και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.

Η διεθνής αυτή έκθεση η οποία προσελκύει κάθε χρόνο 60.000 έως και 70.000 άτομα, έχει ως κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Νομού, με σκοπό αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Πανηπειρωτική 2016». Οι εκθέτες οι οποίοι προσέφεραν τα προϊόντα τους με μεγάλη προθυμία και χαρά είναι οι εξής: ΔΕΑΣ, INTERCOMFOODS, ΓΑΤΣΙΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ , ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, Β.ΓΕΙΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Τους ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

                                                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                        ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται: Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου κ. Γιούλα Μητροκώστα, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος και ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος.