Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,dimarxos

Σας καλωσορίζουμε στον νέο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Στόχος μας είναι, να αποτελέσει η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, τον βασικό κόμβο επικοινωνίας και ενημέρωσης για όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και για τους ταξιδιώτες - επισκέπτες του Δήμου μας.

Για το δημότη μας, παρέχεται η δυνατότητα πολύπλευρης πληροφόρησης και εξυπηρέτησης, η κατάθεση απόψεων και θέσεων για τα σημαντικά ζητήματα

του δήμου μας καθώς και η υποβολή αιτημάτων για προβλήματα της καθημερινότητας, με στόχο την άμεση  και αποτελεσματική τους λύση.

Για τον ετεροδημότη, παρέχεταιη δυνατότητα ενημέρωσής του για τα δρώμενα στο δήμο καθώς και της πραγματικής συμμετοχής του και δραστηριοποίησής του στα τεκταινόμενα του δήμου μας, για να τον νιώθουμε και να μας νιώθει πάντα κοντά του.

Για τον επισκέπτη-φίλο, παρέχεται η δυνατότητα να γνωρίσει την ιστορία και την πολιτιστική διαδρομή του Δήμου Νικολάου Σκουφά μέσα στο χρόνο, να περιηγηθεί εικονικά στα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία του και να πάρει μια γεύση από τις μαγευτικές στιγμές που πρόκειται να βιώσει κατά την παραμονή του εδώ.

Δεσμευόμαστε ότι από το site μας, θα παρέχουμε συνεχή και έγκυρη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες και τις καθημερινές δράσεις του Δήμου, και επιζητούμε την αμφίδρομη & γόνιμη επικοινωνία μαζί σας, με ιδέες - προτάσεις - επισημάνσεις, που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά 

Ευστάθιος Γιαννούλης