Αθλητικός Όμιλος Κομποτίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Κομποτίου «ΣΚΟΥΦΑΣ» ιδρύθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1952 και είναι ένας από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Άρτας και ένας από τους πρώτους που διατηρεί οργανωμένα Τμήματα Ακαδημιών.

ao-skoufas

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κομποτίου ‘ΣΚΟΥΦΑΣ’ συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, με σοβαρότητα και με μεγαλύτερη γνώση και φροντίζουμε για την αρτιότερη λειτουργία των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του σωματείου μας αποτελώντας έτσι πρότυπο για τα αθλητικά δρώμενα της Άρτας.

ao-skoufas2

Παρέχοντας πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, ιατρική μέριμνα κατά τη διάρκεια των αγώνων, ασφαλή μεταφορά (με λεωφορεία) των νεαρών ποδοσφαιριστών μας στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Άρτας, και φυσικά με την παρουσία αρμόδιου παιδαγωγού-γυμναστή με ειδικότητα ποδοσφαίρου, δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής μας να γυμνάζονται σωστά, να είναι μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, να μάθουν να αγωνίζονται από κοινού, να μάθουν να κερδίζουν με σεβασμό στον αντίπαλο, να μάθουν να χάνουν με αξιοπρέπεια, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, ενώ παράλληλα να διασκεδάζουν στο γήπεδο και να αποφεύγουν άλλες βλαβερές συνήθειες (κάπνισμα – ναρκωτικά) με δυσάρεστα για τη ζωή τους αποτελέσματα…

Υπεύθυνοι για τα τμήματα των Ακαδημιών είναι ο Σακκάς Γεώργιος, μέλος του Δ.Σ., και ο Παπαγεωργίου Βασίλειος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Καθηγητής του Τμήματος Αθλητικής Διευκόλυνσης (Τ.Α.Δ.) Κομποτίου στο ποδόσφαιρο (Αθλητικό Γυμνάσιο).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
26810-65202: Γιαννούλης Αλέξανδρος - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
26810-66231: Νιάκος Ηλίας - ΤΑΜΙΑΣ
6944-804019: Σακκάς Γεώργιος – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ